У Полтаві розбійник з сокирою напав на вагітну продавчиню мобільних телефонів

14:52, 03.06.2023
У Полтаві розбійник з сокирою напав на вагітну продавчиню мобільних телефонів

Поліція Полтавщини затримала чоловіка за розбійний напад на вагітну жінку

У Полтаві в одному з магазинів чоловік, аби поцупити мобільний телефон, вчинив розбійний напад на вагітну продавчиню завдавши їй тілесні ушкодження корпусом сокири. Потерпіла у стабільному стані на 9 місяці вагітності та перебуває під наглядом лікарів,

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє пресслужба Національної поліції України.

 

2 червня, близько 14:00, поліціянти отримали повідомлення про розбійний напад невідомого чоловіка на вагітну 25-річну жінку, яка працює продавчинею в магазині з продажу мобільних телефонів по вулиці Небесної Сотні у Полтаві.

 

На місце негайно прибула слідчо-оперативна група поліції Полтави та працівники оперативних служб Головного управління поліції області.

 

Нападником виявився 39-річний мешканець іншої області, який вже неодноразово мав проблеми із законом. Чоловік проживав у одній із квартир по вулиці Лисенка у Полтаві.

 

Як з´ясувалося, чоловік був неодноразово судимий. В різних областях України. Наразі він затриманий та ізольований від суспільства. Проводяться слідчі дії та готується підозра та обрання запобіжного заходу. Надалі матеріали будуть скеровані до суду.

 

За попередньою версією, чоловік завдав вагітній тілесні ушкодження металевим корпусом від сокири, заволодів мобільним телефоном та втік з місця вчинення злочину. Потерпілу доставили до медичної установи. 

 

"Вона на 36 тижні, 9 місяці вагітності. Зараз у лікарні. Їй надається допомога. Загрози життю немає. Потерпіла перебуває під наглядом лікарів", – сказали поліціянти.

 

Триває досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за частиною 4 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Зловмиснику може загрожувати до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

 

Як повідомляла УМ, у Черкасах працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру у груповому зґвалтуванні 17-річної дівчини двом правоохоронцям та їхньому співучаснику. Їх затримано.