Данілов – Кадирову: мститися не Україні, а москві й путіну

10:12, 31.05.2023
Данілов – Кадирову:  мститися не Україні, а москві й путіну

Олексій Данілов, Секретар Ради національної оборони України заявив, що главі Чечні Рамзану Кадирову слід мститися не Україні, а росії.

 

Як інформує УМ, про це 31 травня Олексій Данілов написав у Twitter

 

«Кадирову варто мститися Москві й особисто Путіну, а не погрожувати Україні.

 

Це росіяни вбивали та нищили чеченців. Це росіяни принесли на чеченську землю століття рабства, тисячі вбитих і закатованих жінок і дітей, знищенні міста і спаплюжені могили предків. Не українці танками зрівнювали з землею Грозний разом з його мирними мешканцями, це були російські танки. Чеченський народ про це памʼятає, а тим, хто забув, час згадати!», - написав Секретар РНБО.

 

 

Нагадаємо, що глава Чечні Рамзан Кадиров пригрозив "помстою в повному сенсі слова" за масовану атаку безпілотниками на Москву 30 травня, в якій російська пропаганда звинувачує Україну.

 

Про це Кадиров написав у Telegram

 

Хоча поки ніхто не взяв на себе відповідальність за атаку, Кадиров уже звинуватив у всьому "київський режим" і назвав такі дії тероризмом.

 

Він запропонував ввести в росії воєнний стан і "разом змести весь цей терористичний осередок".

 

Кадиров закликав також не "цацкатися" і не "церемонитися", а вдарити "по місцях скупчення терористичних лідерів, поки не залишиться мокре місце".

 

Він пригрозив і Західній Європі. Сказав, що Росія "постукає у двері, наприклад, Німеччини або Польщі".

 

«Наостанок трохи забіжу вперед, але подробиць не розкрию. Скоро покажемо в зоні СВО, що таке помста в повному розумінні слова», - написав Кадиров.

 

Як повідомляла УМ, Кадиров нібито відправив в Україну 10 тисяч бойовиків.