Буданов обіцяє російським терористам відповідь за ракетні атаки

16:10, 29.05.2023
Буданов обіцяє російським терористам відповідь за ракетні атаки

Начальник ГУР Міноборони Кирило Буданов обіцяє росіянам відповідь за терор. (Скріншот відео)

Начальник ГУР Міноборони Кирило Буданов констатує, що чергова спроба терористичної росії атакувати нашу державу балістичними ракетами вкотре зазнала поразки.

 

І обіцяє ворогу, що українська відповідь за це не забариться.

 

Як інформує Україна молода, відповідний відеокоментар Буданова оприлюднило Головне управління розвідки Міноборони у соцмережах у понеділок.

 

«Усі ті, хто в рф до сих пір вірили, вірять чи, може, мріють про те, що зможуть залякати Україну, я хочу вас засмутити ― це не так: усі як перебували, так і перебувають на своїх робочих місцях і продовжують виконувати свою роботу», ― заявив керівник української воєнної розвідки.

 

Кирило Буданов також наголосив: «Усі ті, хто намагався нас залякати, мріючи, що це принесе якийсь ефект, ― ви дуже скоро про це пошкодуєте. Наша відповідь не забариться. Скоро всі все побачать».

 

Як повідомляла «УМ», Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний повідомив, що вдень 29 травня російські загарбники випустили на Київ та Київську область 11 балістичних та крилатих ракет "Іскандер-М" і "Іскандер-К" наземного базування. Усі вони були знищені захисниками України.