Вночі рашисти вгатили по Миколаєву:: пошкоджено автосалон, ТЦ, промислові і приватні будівлі

09:39, 17.05.2023
Вночі рашисти вгатили по Миколаєву:: пошкоджено автосалон, ТЦ, промислові і приватні будівлі

Наслідки нічного обстрілу Миколаєва. (Фото: Фейсбук Головне управління ДСНС України у Миколаївській області)

Увечері 16 травня внаслідок ракетної атаки на Миколаїв пошкоджено автосалон, торговельний центр, промислову інфраструктуру і приватні будинки, попередньо постраждала одна людина.

 

Як інформує УМ, про це повідомили начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім у Telegram, Головне управління ДСНС України у Миколаївській області у Facebook, "Суспільне" у Telegram

 

«16 травня о 23:08 Миколаїв зазнав ворожого ракетного удару, внаслідок чого сталось часткове руйнування торговельного центру та автосалону. На цих об’єктах рятувальниками були оперативно ліквідовані пожежі.

 

Вибуховою хвилею пошкоджено приватні будинки та магазини. Окрім цього, зафіксовано влучання по об’єкту промислової інфраструктури.

 

Наразі відомо про одну постраждалу людину», - повідомив Кім.

 

У ДСНС уточнили, що до ліквідації наслідків ворожих обстрілів у Миколаєві залучалося 13 одиниць спецтехніки та 64 рятувальники.

 

Ранкові фотографії руйнувань у місті оприлюднило "Суспільне".

 

Нагадаємо, що ввечері 16 травня російські окупанти вдарили по Миколаєву, у місті спалахнули пожежі, постраждала жінка.

 

Віталій Кім показав "військову ціль" у Миколаєві, в яку влучили росіяни. Судячи з фото, пошкоджено супермаркет. Російські окупанти завдали ударів по місту двома крилатими ракетами "Калібр".

 

Як повідомляла УМ, Мета масованих ракетних атак рф:відтермінувати контрнаступ ЗСУ.