Брати Кличко обговорили з урядовцями США підтримку України

12:26, 27.04.2023
Брати Кличко обговорили з урядовцями США підтримку України

Під час візиту до Вашингтону. (Фото: Телеграм Віталій Кличко)

Перебуваючи з візитом у Вашингтоні Віталій Кличко зустрівся з американськими політиками та членами уряду США. Говорив про необхідність посилення всебічної підтримки України.

 

Як інформує УМ, про це Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

 

"Скрізь говорили про те, що Україна потребує подальшої підтримки партнерів - озброєнням, фінансами. Оскільки момент зараз - критичний. І анти-путінська коаліція має посилити допомогу Україні. Щоб Україна перемогла. Щоб переміг цивілізований, демократичний світ", - заявив Віталій Кличко.

 

Він повідомив, що у Вашингтоні вони з Володимиром  зустрілися, зокрема, з головою сенатського комітету з судової системи сенатором Ліндсі Гремом та сенатором Томом Коттоном. З головою підкомітету з фінансування міжнародних операцій Палати представників Конгресу США конгресменом Діаз-Балартом.

 

Також Віталій та Володимир Клички виступили в Національному фонді за демократію та поспілкувалися з його президентом Деймоном Вілсоном, представниками уряду США, політиками і дипломатами. Крім того, мер Києва взяв участь у дискусії в Atlantic council.

 

Нагадаємо, що мер Києва Віталій Кличко 25 квітня прибув до США. В програмі візиту - зустрічі з представниками уряду США щодо посилення допомоги та підтримки України, а також участь в Саміті міст Північної та Південної Америки. 

 

Як повідомляла УМ, мер Києва Віталій Кличко заявив, що віддати частину території України в обмін на припинення вогню – неприйнятний варіант для України.