Митрополит Епіфаній освятив паски для оборонців Донбасу, фото

11:10, 14.04.2023
Митрополит Епіфаній освятив паски для оборонців Донбасу, фото

Освячені паски поїдуть на фронт. (Фото: Фейсбук ПЦУ)

У Свято-Михайлівському Золотоверхому кафедральному соборі Блаженнійший Митрополит Епіфаній звершив освячення великодніх пасок, які відвезуть капелани та військовослужбовці на фронт до українських захисників.

 

Понад 15 000 пасок доставлять нашим новітнім героям.

 

Як інформує УМ, про це повідомили на сайті ПЦУ у Фейсбуці.

 

«Ми молимося за наше доблесне військо і хочемо через ці паски поділитися Великодньою радістю з нашими захисниками. Ми прагнемо, щоб вони відчули, що про них не забувають. Через згуртованість ми неодмінно переможемо, бо ми захищаємо тих, кого любимо, і Господь благословляє нашу справедливу боротьбу», – зазначив Митрополит Епіфаній.

 

Крім того 14 квітня блаженніший Митрополит Київський і всієї України Епіфаній на подвір’ї Свято-Михайлівського Золотоверхого собору освятив великодні паски, які відправляться на передову, до українських військовослужбовців.

 

З двору Михайлівського Золотоверхого паски повезуть на Донеччину.

 

 

Символи світлого Христового Воскресіння, як вияв благословення Предстоятеля автокефальної Української Православної Церкви, будуть доставлені до наших героїчних воїнів — оборонців Бахмута.

 

Також з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Епіфанія виконувач обов’язків намісника Лаври архімандрит Авраамій освятив паски для захисників України.

 

 

Паски будуть доставлені волонтерами для новітніх героїв, які ціною власного життя захищають нашу територіальну цілісність, а також захищають кожного українця від російського агресора.

 

Як повідомляла УМ, Предстоятель ПЦУ Епіфаній запевняє, що жодна партія чи політик не контролюють ПЦУ.