Розсердилися на «слугу»: вночі в Ужгороді спалили автомобіль секретаря міськради

18:15, 09.04.2023
Розсердилися на «слугу»: вночі в Ужгороді спалили автомобіль секретаря міськради

Яка причина підпалу машини чиновника у власному дворі - наразі невідома. (Фото: Скрін з відео Арсена Мелкумяна/Facebook)

У ніч на неділю 9 квітня в Ужгороді невідомі спалили автомобіль секретаря міськради, представника "Слуги народу" Арсена Мелкумяна.

 

Як інформує УМ, про це 9 квітня повідомили Мелкумян у Facebook та речниця Нацполіції Ганна Дан у коментарі Суспільному.

 

Як повідомив секретар міськради, автомобіль загорівся о 1.50 ночі у дворі приватного будинку.

 

«Сумнівів, що це умисна справа чиїхось рук, немає – ви все бачите на відео. Кому і навіщо це потрібно, наразі не знаю, але сподіваюся і впевнений, що правоохоронці зроблять усе, щоб знайти винуватців…

 

Усі відповідні дії мною зроблені, заява у поліцію написана, слідчі дії проводяться, експертиза проводиться. Машину забирають на штрафмайданчик. Впевнений, що люди, які це скоїли, понесуть відповідальність. Сам зроблю все для захисту себе та своєї родини», - написав Мелкумян.

 

У свою чергу речниця Нацполіції Ганна Дан повідомила Суспільному, що факт загоряння автомобіля у поліції зафіксували.

 

"Всі відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.194 ККУ (Умисне пошкодження чужого майна шляхом підпалу)", — розповіла речниця.

 

Санкція статті передбачає від трьох до десяти років позбавлення волі. Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини події.

 

Як повідомляла УМ, скандальний Микола Тищенко відряджений до Іспанії, після відрядження до Таїланду.