Засідання Ставки: обговорили поставки зброї та захист інформації

16:09, 21.03.2023
Засідання Ставки: обговорили поставки зброї та захист інформації

На Ставці говорили про забезпечення ЗСУ забезпечення сил оборони боєприпасами та як уберегтися від витоку інформації

Президент Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача, на якому заслухали доповідь Головнокомандувача ЗСУ про оперативну обстановку на основних напрямках фронту, також обговорили поставки зброї та захист від витоку інформації.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє прес-служба глави держави.

 

Командувачі оперативно-стратегічних угруповань військ також доповіли про перебіг бойових дій у межах зон відповідальності ОСУВ «Хортиця», «Таврія», «Одеса» та «Північ».

 

Керівник розвідки поінформував присутніх про ймовірні дії противника у найближчій перспективі.

 

Члени Ставки також розглянули питання забезпечення сил оборони боєприпасами, зокрема, календар надходження зброї та боєприпасів від партнерів України.

 

Окрему увагу приділили питанню захисту інформації та запобігання її витоку.

 

У засіданні взяли участь Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, Прем’єр-міністр Денис Шмигаль, начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило  Буданов, секретар РНБО Олексій Данілов, командувачі родів військ та оперативних напрямків, керівник ОП Андрій Єрмак.

 

До засідання Ставки також долучилися члени уряду, очільники силових відомств і правоохоронних органів.

 

Як повідомляла УМ, головнокомандувач  Збройних сил України Валерій Залужний та керівник Офісу президента Андрій Єрмак провели переговори за допомогою відеозв’язку з вищим військовим керівництвом США - очільником Пентагону Ллойдом Остіном, головою Об’єднаного комітету начальників штабів Марком Міллі та радником президента США з питань нацбезпеки Джейком Салліваном.