Кремль повідомив про відвідини путіним Маріуполя

11:28, 19.03.2023
Кремль повідомив про відвідини путіним Маріуполя

Царь всія московія на "екскурсії" у Криму - приїхав на річницю анексії росією півострова.

До захопленого Маріуполя здійснив поїздку лідер країни-агресора володимир путін: він «оглянув низку об’єктів міста та поспілкувався із місцевими жителями».

 

Як інформує УМ, про це з посиланням на пресслужбу кремля повідомляє Інтерфакс.

 

Стверджується, що російський диктатор прилетів до Маріуполя на гелікоптері та нібито об’їхав декілька районів міста за кермом автомобілем.

 

Згідно з повідомленням, заступник голови уряду рф з питань будівництва, житлово-комунального господарства та регіонального розвитку марат хуснуллін «відзвітував путіну про хід будівельних і відновлюваних робіт» у зруйнованому армією рф місті та околицях.

 

Зокрема, за даними кремля, хуснуллін повідомив про будівництво «нових житлових мікрорайонів, соціальних і освітніх об’єктів, інфраструктури житлово-комунальних послуг та медичних закладів».

 

Скриншот з відео відвідин Маріуполя путіним.

 

Зазначається, що розмова путіна із місцевими жителями відбулася у мікрорайоні «Невський».

 

Про поїзду до мпріуполя московського "царя" іронічно написав журналіст Цаплієнко 19 березня у Телеграм.

 

Додамо, що в суботу президент рф володимир путін у дев’яту річницю незаконного російського «референдуму» в Криму прибув на український півострів.

 

У Маріуполі агресія росії спричинила одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто майже на 90% зруйноване внаслідок ворожих обстрілів.

 

Як повідомляла УМ, Інтерпол оголосить путіна в міжнародний розшук, вважає екссуддя МКС Василенко.