В Авдіївці рашисти ракетою Х-59 вгатили по багатоповерхівці

11:35, 17.03.2023
В Авдіївці рашисти ракетою Х-59 вгатили по багатоповерхівці

Наслідки обстрілу ракетою багатоповерхівки в Авдіївці. (Фото: голова МВА Віталій Барабаш/Телеграм)

На Донеччині в Авдіївці російські варвари у п'ятницю зранку ракетою Х-59 влучили у багатоповерхову будівлю, де досі проживали люди. Інформація про постраждалих з'ясовується.

 

Як інформує УМ, про це 17 березня у Телеграмі повідомив керівник міської військової адміністрації Авдіївки Віталій Барабаш та опублікував фото зруйнованої багатоповерхівки. Інформацію підтвердили керівник Офісу президента Андрій Єрмак Telegram та голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко у Telegram.

 

«росіяни вкотре перемогли житловий будинок в Авдіївці. Щойно, імовірно ракетою Х-59, путінські шакали влучили у багатоповерхову будівлю, де досі проживали люди… На фото – наслідки обстрілу. Інформацію про постраждалих з'ясовуємо», – написав очільник міста.

 

Він підкреслив, що загарбники будуть покарані за кожний свій злочин проти людства. «Немає жодного виправдання цим військовим злочинцям. Усі вони обов'язково отримають справедливе покарання. Адже за кожним обстрілом і кожним таким злочином стоять конкретні прізвища», – наголосив Барабаш.

 

«Росіяни нанесли 4 авіаудари по Авдіївці. Жертв немає», - написав Єрмак.

 

Єрмак також підкреслив, що бої за Авдіївку тривають.

 

Водночас голова Донецької ОВА Павло Кириленко повідомив, що за добу 16 березня росіяни вбили 2 жителів Донеччини – у Торецьку та селі Красногорівка – та ще 8 людей поранили. 

 

Як повідомляла УМ, рашисти вгатили по центру Краматорська — зруйновано десятки багатоквартирних будинків.