Ассад визнав територіальні забаганки Московії

16:04, 16.03.2023
Ассад визнав територіальні забаганки Московії

Ассад в усьому підтримує ідеологічну маячню путіна. (kremlin.ru)

Сирійський диктатор Башар Асад визнає загарбницькі забаганки Московії щодо південних і східних регіонів України, які у Кремлі фанатично називають «новими територіальними реаліями».

 

Як інформує Україна молода, про це Ассад, який за допомогою московитів утопив у крові Сирію, заявив російським пропагандистським ЗМІ після переговорів із путіним у Москві.

 

Зокрема, пропагандисти з "РИА Новости" спитали у диктатора Сирії одразу після його перемовин у Кремлі 15 березня, чи визнає Дамаск "нові кордони" російської федерації з "приєднаними", тобто тимчасово окупованими, територіями Луганської, Донецької, Херсонської та Запорізької областей України.

 

Башар Ассад відповів ствердно, у дусі російської пропаганди: «Звісно. Я кажу, що це російські території, і навіть якби не сталася війна, це історично російські території...

 

Це питання для нас зрозуміле від самого початку, і ми не будемо вагатися у своїй позиції. Позиція Сирії – чітка і водночас рішуча: у нас є переконаність у цьому питанні, не тільки заради дружби з росією, а й тому, що ці території – території росії».

 

Сирійський диктатор продовжив нести маячню щодо територій України і заперечувати позицію ООН щодо міжнародно визнаних кордонів нашої держави: «Вони були передані Україні, можливо, близько 100 років тому, я думаю, що за часів (Володимира) Леніна. На них проживають російські громадяни, і факти на місцях свідчать про те, що це російська земля. Ми переконані в цій позиції».

 

Нагадаємо, Кремль постійно маніпулює історією у своїх інтересах і загарбницьких цілях. Башар Асад затято підтримує путінський режим.

 

Як інформувала Україна молода, канцлер Німеччини Олаф Шольц переконаний, що у президента рф путіна немає жодних шансів досягти успіху внаслідок імперіалістичної агресії в Україні, тому путін має вивести свої війська і визнати поразку.

 

На Запоріжжі окупанти розробили план втечі для колоборантів