Із московії зась: виїзд за кордон обмежено чиновникам рф - британська розвідка

10:12, 15.03.2023
Із московії зась: виїзд за кордон обмежено чиновникам рф - британська розвідка

Деяким чиновникам РФ доведеться здати свої закордонні паспорти Федеральній службі безпеки.

Під дедалі суворіші обмеження на виїзд за кордон. підпадають  російські держслужбовці – така тенденція спостерігається із початку вторгнення рф в Україну.

 

Як інформує УМ, про це у Твіттері 15 березня повідомляє Міністерство оборони Британії з посиланням на дані розвідки.

 

За останніми розвідданими, у зв’язку з посиленням обмежень на виїзд, деяким російським чиновникам , ймовірно, довелося позбутися своїх паспортів у ФСБ.

 

Співробітники, наближені до центру влади рф, стикаються із суворішими обмеженнями, а кремлівським працівникам усі міжнародні туристичні поїздки заборонені.

 

У розвідці Британії вважають, що цей процес є розширенням заходів, які походять з радянської епохи. Зазначається, що обмеження на поїздки були посилені після російської анексії Криму у 2014 році.

 

Ймовірно, метою цих заходів є запобігання втечі чи дезертирству чиновників рф, незадоволення яких дедалі зростає, йдеться у звіті.

 

Також у розвідці додали, що існує реалістична ймовірність того, що в міру продовження сек’юритизації росії обмеження на поїздки посилюватимуться для все більшої кількості працівників держсектору.

 

За попереднім зведенням британської розвідки, останніми тижнями дефіцит боєприпасів для російської артилерії, ймовірно, збільшився до такої міри, що на багатьох ділянках фронту діють надзвичайно жорсткі обмеження.

 

Як повідомляла УМ, розвідка Британії повідомила про суперечки у верхівці армії рф щодо ведення війни проти України.