На Львівщині внаслідок падіння ракети загинуло пятеро цивільних, фото

10:20, 09.03.2023
На Львівщині внаслідок падіння ракети загинуло пятеро цивільних, фото

Рятувальники львівщини дістають з під завалів тіла загиблих. (Фото: Фейсбук ДСНС)

У Золочівському районі Львівської області ракетою зруйновано два приватні будинки. Кількість загиблих внаслідок падіння ракети зросла до 5 осіб.

 

Як інформує УМ, про це 9 березня повідомили ДСНС у Фейсбуці та голова військової адміністрації області Максим Козицький у Телеграм.

 

Максим Козицький виклав відео жахливих руйнувань приватних будинків.

 

У ДСНС уточнили, що внаслідок ракетного удару відбулось руйнування двох приватних житлових будинків.

 

 

«9 березня близько 04:00 в Золочівському районі внаслідок ракетного удару відбулось руйнування двох приватних житлових будинків. Під час проведення робіт з розбору зруйнованих конструкцій будинків рятувальниками виявлено 5 загиблих людей (3 чоловіків та 2 жінки).

 

До проведення робіт від ДСНС залучено 28 чоловік особового складу, 5 одиниць спецтехніки та кінологічний розрахунок. Роботи з розбору конструкцій зруйнованих будинків тривають.– повідомили рятувальники.

 

Нагадаємо, вранці стало відомо, що у Золочівському районі ракета впала у житловій зоні. Спочатку повідомлялося про чотирьох загиблих.

 

 

Як повідомляла УМ, сьогодні, 9 березня, росія завдала масованого ракетного удару по об'єктах критичної інфраструктури України. Валерій Залужний назвав кількість запущених та збитих ракет.