Російські «визволителі» знищили школу в Краматорську та вдарили по церкві з вірянами, фото

10:34, 06.03.2023
Російські «визволителі» знищили школу в Краматорську та вдарили по церкві з вірянами, фото

Знищена в Краматорську школа. (Фото: Телеграм Павло Кириленко / Донецька ОДА (ОВА))

Ракетного удару по Краматорську  російські варвари завдали вночі з неділі на понеділок - у результаті зруйновано школу.

 

Як інформує  УМ, про це у Телеграмі 6 березня повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

 

«Вночі росіяни завдали ракетного удару по Краматорську — зруйнували школу. За попередньою інформацією, без постраждалих», - написав посадовець.

 

Також вчергове рашисти обстріляли минулої доби Херсон та населені пункти області, а у селищі Кіндійка, що у передмісті Херсона, під час недільної служби ворог обстріляв церкву.

 

 

Про це стало відомо зі звітів ОВА.

 

Як зазначається в повідомлені, терористи рф з мінометів вдарили по селу Понятівка Дарʼївської громади. Ворог цілеспрямовано атакував житловий будинок, в якому знаходилися мирні люди. Через цю ворожу атаку загинула жінка та двоє її синів – 2016 та 2008 року народження.

 

У селищі Кіндійка, що у передмісті Херсона, під час недільної служби ворог обстріляв церкву. У храмі на той час перебувало чимало вірян. На щастя, з людей ніхто не постраждав. Церква теж вціліла, повилітали вікна. Найбільших руйнувань зазнав будинок священника, саме туди прилетів снаряд.

 

Як повідомляла УМ, рашисти вночі запустили 15 «Шахедів» по Україні.