Голова Укрзалізниці Олександр Камишін йде з посади зі спокійним серцем

18:27, 27.02.2023
Голова Укрзалізниці Олександр Камишін йде з посади зі спокійним серцем

Камишін очолить офіс з євроінтеграції "Укрзалізниці" в Європі

Голова "Укрзалізниці" Олександр Камишін залишає посаду. Надалі він очолить офіс з євроінтеграції "Укрзалізниці" в Європі.

 

Як інформує Україна молода, про це Камишін повідомив у Telegram.

 

"369-й день війни. Залізниця продовжує працювати за графіком. А я подаю у відставку. За спільним рішенням з віце-прем’єром Кубраковим очолю офіс з євроінтеграції Укрзалізниці в Європі", - написав Камишін.

Він додав, що залишає позицію зі спокійним серцем, оскільки компанія працює чітко і злагоджено. 

 

«Залишається залізна команда. Тому впевнений, що в компанії і далі все буде добре»,- додав він.

Раніше Камишін повідомив, що "Укрзалізниця" може до кінця 2023 року створити компанію-вантажоперевізника, яка працюватиме у сфері вантажоперевезень у Європі.

 

У серпні 2021 року Кабмін призначив Камишіна в.о. голови правління "Укрзалізниці". У березні 2022 року він повідомив про призначення на призначення на постійній основі протягом чотирьох років.

 

До цього Камишін обіймав посаду радника міністра інфраструктури Олександра Кубракова.

 

До цього він працював в KPMG на посаді аудитора (2006-2008 рр), в фонді Томаша Фіали Dragon Capital (власник УП) (2008-2012 рр), генеральним директором KMZ Industries. 

 

З липня 2011 року - видавець Latifundist Media.

 

З квітня 2012 року по квітень 2019 року обіймав посаду менеджера з інвестицій SCM Ріната Ахметова. В цей же час був членом наглядової ради компанії Portinvest. З січня 2020 року - керуючий партнер Fortior Capital.

 

Як повідомляла УМ, перший з початку повномасштабної війни потяг прибув з Києва до звільненого від загарбників Херсона. Він відправився 18 листопада зі столиці о 22:14. У вагонах 200 пасажирів, які придбали квитки «До перемоги».