У Маріуполі «бавовна»: знищено склад боєприпасів та військову базу росіян

10:02, 22.02.2023
У Маріуполі «бавовна»: знищено склад боєприпасів та військову базу росіян

У окупованому Маріуполі російські зайди не мають спокою.

У районі аеропорту в окупованому Маріуполі знищено склад боєприпасів російської армії. Підтверджено також влучання в місце базування загарбників на території меткомбінату ім. Ілліча.

 

Як інформує УМ, про це 22 лютого в Телеграмі повідомляють Маріупольська міська рада та радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко, уточнюючи результати вибухів, які сталися 21 лютого пізно ввечері (після 22.00) у Маріуполі.

 

"Щодо нічних вибухів у Маріуполі. Є підтвердження, що в районі аеропорту (Центральний район) знищено склад БК окупантів", - ідеться в повідомленні міськради.

 

«Всього було чутно 12 вибухів. З них два точно - це результат роботи ППО окупантів. Зафіксовано в районі шлакової гори по вулиці Макара Мазая та в полях за вулицею Курчатова. Підтверджено влучання в склад БК в аеропорту Маріуполя з прекрасним відгуком детонації. Зафіксовано влучання в місце базування окупантів на території Стану 300 ММК ім. Ілліча (Кальміуський район)», - написав Андрющенко.

 

За його словами, загарбники вночі піднімали свою авіацію в небо, а на Лівобережній було чуто кулеметні черги, також фіксували пересування ворожої техніки.

 

«23:11 - колона техніки - танки на гусеницях. Через Новоселівку повз ринок «Космос» в бік смт. Нікольське в кількості 17 штук», - констатував радник мера.

 

Як повідомляв УМ, Херсонська бійня: рашисти вгатили по автобусній зупинці та будинках, є загиблі.