медведчук запропонував путіну план «Б» щодо України – Данілов

14:50, 16.02.2023
медведчук запропонував путіну план «Б» щодо України – Данілов

Україні хочуть нав"язати корейський варіант.

Після невдачі захопити всю Україну, в Кремлі виношують план "Б", пропозиції до якого готуватиме проросійський політик і кум президента країни-агресії володимира путіна віктор медведчук.

 

Як інформує УМ, про це повідомив Секретар РНБО Олексій Данілов у інтерв'ю BBC.

 

«У Росії зараз стоїть завдання зробити так званий корейський варіант. Вони вже в Кремлі зрозуміли, що повністю захопити нашу країну вони не можуть, і вони зараз будуть робити план "Б", коли будуть робити так звану "другу Україну», - сказав, зокрема, Данілов.

 

Секретар СНБО повідомив, що план запропонував сам Медведчук. "Цей план божевільний приніс туди Медведчук. Медведчук вважає, що він фахова людина по Україні, але він таким не є, він просто зрадник", - пояснив Данілов.

 

За його словами, разом с проросійськими "експертами" з забороненої ОПЗЖ Медведчук буде "давати пропозицію про створення двох країн".

 

Мета ж Росії, на його думку, найближчим часом зробити все, щоб повністю окупувати Донецьку та Луганську область разом з сухопутним коридором до Криму, а тоді реалізувати цю ідею розділу України.

 

Він додав, що "ідеєю двох країн" займаються також люди, які готували Будапештський меморандум 1994 року. "Вони їх підняли, струсили з них труху. Люди Януковича займаються цим питанням теж. Саме ті, хто за кулісами і смикає за нитки", - підкреслив Данілов.

 

Нагадаємо, що в січні виконавчий віцепрезидент Європейської комісії Франс Тіммерманс висловив думку, що президент росії володимир путін перебуває в тому ж становищі, що й нацистський диктатор Адольф Гітлер у 1943 році – коли він уже програв війну, але вона ще далека від завершення.

 

13 лютого генеральний секретар НАТО Єнса Столтенберг заявив, що Путін замість готовності до миру в Україні розпочинає нові наступальні дії.

 

Як повідомляла УМ, медведчук погрозами закликає Захід визнати інтереси рф в Україні.