Пропагандист Соловйов виправдовується через сина Даніїла, який працює моделлю в Лондоні

12:24, 16.02.2023
Пропагандист Соловйов виправдовується через сина Даніїла, який працює моделлю в Лондоні

Данііл Соловйов не поспішає відмовлятися від життя моделі з манікюром. (Фото з відкритих джерел)

Брудний російський пропагандист Володимир Соловйов украй емоційно  відреаував на оприлюднення інформації про те, що його 22-річний син Даніїл Соловйов не поспішає воювати за «скрєпи» і працює моделлю в Лондоні, фарбуючи нігті та роблячи макіяж на «загниваючому» Заході.

 

Соловйов-старший підтвердив, що його син дійсно навчався в Англії, однак, за його словами, вже декілька років він нібито навчається у московському ВНЗ та ніяких контрактів з модельними агентствами не підписував.

 

Втім, ніяких підтверджень своєї версії Соловйов не навів, до того ж, за відсутності аргументів, звично назвав журналістів, які виявили не відповідні для ідеології «руського міра» захоплення Даніїла – «продажними писаками».

 

Як інформує Україна молода, раніше в мережі випливло нове фото Даніїла Соловйова, одного з восьми дітей відомого російського пропагандиста Володимира Соловйова. На знімку 22-річний Данило позує з макіяжем та манікюром. Користувачі Twitter пожартували, що він міг підписати контракт із модельним агентством. Цей пост став вірусним.

 

«Син Володимира Соловйова Даніїл Соловйов розповів, що поки не може укласти контракт із міністерством оборони росії та вирушити за захист Донбасу, оскільки у нього вже укладено контракт із лондонським модельним агентством», — сказано в гумористичному твіті, який поширив користувач Думмінг Тупс (Анк-Морпорк).

 

Цей обліковий запис у Twitter відомий тим, що його гумористичні пости найчастіше виявляються правдивими, як зазначили у коментарях.

 

Він з'явився на тлі заяв Соловйова-старшого про те, що на війну в Україні потрібно відправляти солдатів-строковиків, 18-19 років. Мовляв, війна – це справа молодих.

 

Фото Даніїла Соловйова, яке розійшлося мережею, знято в межах рекламної кампанії салону краси "КОНТОРА Владислава Лісовця". Салон популярний серед російського бомонду, серед його клієнток Крістіна Орбакайте.

 

 

Нагадаємо, у Володимира Соловйова, який закликає російських громадян йти на війну з Україною вісім дітей та два сини призовного віку, але вони, очевидно, на фронт не поспішають.

 

Даніїл — син Соловйова від його третього шлюбу з моделлю Ельгою Сепп, дочкою гумориста Віктора Коклюшкіна. Про нього відомо лише те, що закінчив престижну Ломоносівську школу в Москві.

 

Про 34-річного Олександра Соловйова, сина ведучого від першого шлюбу, відомо більше: він із 18 років навчався у Лондоні на режисера. У росії Олександр Соловйов знімає рекламні ролики. Зокрема, знімав рекламу для державного "Сбербанку". І на фронт за фейкові «татові ідеали» також не поспішає.

 

                                                    Олександр Соловйов

 

І це при тому, що в одному зі своїх виступів Володимир Соловйов закликав росіян не боятися смерті: «Життя сильно переоцінене. Навіщо боятися того, що неминуче? Тим паче, ми ж у рай потрапимо!».

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Я кремлівські пропагандисти поширюють фейки та як їм протистояти.