Окупанти спробують перекрити шляхи поставки зброї на заході України - Данілов

12:34, 10.02.2023
Окупанти спробують перекрити шляхи поставки зброї на заході України - Данілов

Данілов переконує, що попри атаки ворога, Україна відвоює усі свої історичні території

Голова РНБО Олексій Данілов вважає, що росіяни намагатимуться перерізати шляхи поставки зброї в Україну.

 

Як інформує Україна молода, таку думку він  висловив у інтерв'ю Report.

 

Олексій Данілов зауважив, що окупанти можуть атакувати західні області, щоб перекрити шляхи поставки Україні зброї від міжнародних партнерів.

 

Однак, наголосив очільник РНБО, українська армія готова до такого сценарію.

 

На питання журналіста, чи можливий повномасштабний наступ на Київ, голова нацбезпеки заявив, що у росіян навряд чи вистачить сили для реалізації такого наміру.

 

Також Данілов зазначив, що суспільство цього не допустить. Він вважає, що Путін увів усіх в оману, запевняюючи, що в нього друга армія світу.

Голова нацбезпеки переконаний, що Україна поверне всі свої історичні території.

 

«Не варто приховувати, що Путін усіх ввів в оману. Усі повірили в силу Путіна, в те, що в нього інша сила армія у світі, що він забере себе в Україну. Ми ж довели, що здатні захищати свою країну, і захищатимемо її й надалі. Більше того, ми повернемо усі свої історичні місцевості. І я звертаю увагу на словосполучення "історичні території". Це наш обов'язок і так і буде», – сказав голова РНБО Олексій Данілов.

 

Як повідомляла УМ, Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов заявив, що Україна здатна завдати удару по території росії, оскільки має зброю, яка може знищувати цілі на території рф.