Сталінградська битва-80: путін погрожує Заходу через танки для України

19:44, 02.02.2023
Сталінградська битва-80: путін погрожує Заходу через танки для України

Божевільний путін лютує й погрожує червоною кнопочкою Заходу

Президент Росії Володимир Путін черговий раз пригрозив Заходу, мовляв, у нього є чим відповісти тим, хто посилає танки до кордонів РФ. І це не тільки бронетехніка, натякнувши на «червону ядерну кнопку».

 

Як інформує Україна молода, про це путін заявив у Волгограді під час засходів до 80-річчя Сталінградської битви у четвер, 2 лютого.

 

«Ті, хто втягує Німеччину в нову війну з Росією, і тим паче безвідповідально заявляє про це як про вже доконаний факт, ті, хто розраховує здобути над Росією перемогу на полі бою, мабуть, не розуміють, що сучасна війна з Росією буде для них зовсім іншою.

 

Ми свої танки до їхніх кордонів не посилаємо. Але в нас є, чим відповісти, і застосуванням бронетехніки справа не закінчиться. Усі мають це розуміти»,— сказав російський диктатор.

 

Путін вірить, що росіяни "з молоком матері" ввібрали в себе "спадщину переможців". Президент країни-агресора також не забув згадати "бандерівців" і "последышей Гитлера", які воюють проти Росії.

 

Крім того, Путін заявив, що у Росії "багато друзів", зокрема в Північній Америці: "У нас багато друзів. Причому, в усьому світі, зокрема і на американському континенті, в Північній Америці, в Європі".

 

Напередодні приїзду путіна до Волгограда, у місті урочисто відкрили погруддя Йосипу Сталіну,  повідомила Medusa.  На в'їзді до міста встановили таблички "Сталінград". 

 

«Біля музею-панорами "Сталінградська битва" сьогодні з'явилися бронзові бюсти Йосипа Сталіна, Георгія Жукова та Олександра Василевського»,— повідомляють ЗМІ.

 

Як повідомляла УМ, російський диктатор путін готує новий наступ в Україні, незважаючи на величезні втрати. Він водночас готує свою країну до багаторічного протистояння зі США та їхніми союзниками.