Під Бахмутом поранені окупанти замерзають на холоді

14:06, 04.01.2023
Під Бахмутом поранені окупанти замерзають на холоді

Рашисти кидають своїх поранених побратимів помирати на полі бою

Заступник командира 3-го батальйону «Свобода» у складі 4-ї бригади НГУ Володимир Назаренко заявив, що У Бахмуті Донецької області російські окупанти зазнають великих втрат серед особового складу. Поранених навіть не забирають, їх командири залишають помирати  на холоді.

 

Як інформує Україна молода, про це він розповів в ефірі телемарафону.

 

«Ми знаємо, як вони намагаються атакувати. Втрати навіть не загонів, не бойових з'єднань "вагнерівців", а просто натовпів, якими намагаються штурмувати, маленькі такі групки по 8, по 10-20 осіб сягають 80%»,— розповів Назаренко.

 

Він зазначив, що окупанти здебільшого навіть не забирають поранених та залишають їх помирати на холоді. Водночас українські захисники продовжують тримати лінію оборони.

 

«Українські війська тримають лінію оборони, не дають ворогу просуватися і змінювати лінію розмежування, йти вперед. З початку Нового року лінія не просунулася, у ворога немає ніякого успіху»,— додав Назаренко.

 

Нагадаємо, українські військові розповідали, що наразі місто Бахмут є найгарячішою точкою планети. Там щодня точаться жорстокі бої.

Також ми писали, що днями російські загарбники 224 разів обстріляли Бахмутський напрямок. Однак ворог все одно зазнає невдач та втрачає особовий склад.

 

Додамо, власник приватної військової компанії "Вагнера" Євген Пригожин визнав, що оборону українських захисників під Бахмутом його найманці не зуміли прорвати. Але своєї провини у цьому визнавати Пригожин не хоче.

 

Як повідомляла УМ, керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко заявив, що на Донеччині під Бахмутом втрати російських загарбників величезні, тому ворог не припиняє стягувати «гарматне м’ясо»,