Ракетний тероризм: у Києві загинув пенсіонер, є поранені

15:33, 31.12.2022
Ракетний тероризм: у Києві загинув пенсіонер, є поранені

Розбитий ракетами готель у серці столиці. (t.me/tymoshenko_kyrylo)

Російські терористи завдали масованої ракетної атаки по всій території України напередодні Нового року, 31 грудня.

 

Чимало ракет було націлено на Київ, внаслідок чого зруйновано частину готелю в центрі столиці, кілька будинків у Солом’янському районі зазнали ушкоджень від уламків. Є загиблий і поранені.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляють мер Києва Віталій Кличко та заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко.

 

«За попередньою інформацією, в Солом'янському районі одна людина загинула. Кілька постраждалих», - написав мер столиці в телеграм-каналі.

 

Пізніше Кличко додав: «У Солом'янському районі медики зараз госпіталізують трьох постраждалих жінок. Рятувальники працюють на місцях вибухів».

 

Згодом він уточнив, що загинув літній чоловік, а кількість поранених зросла до семи.

 

«Російський новий рік за святковим столом - це кадри розбитих в Україні житлових будинків, новини про загиблу людину через уламок ракети в Солом'янському районі Києва. Ось так вони бачать "свята"... Розбитий готель у серці столиці - це їхня радість за святковим столом», - написав у свою чергу Кирило Тимошенко у соцмережах.

 

Зауважимо, що в Києві пролунало близько десятка потужних вибухів. Була інформація про запуск російськими окупантами ракет по українській столиці та роботу ППО.

 

Як повідомляла «УМ», раніше британська розвідка повідомляла, що росія готує черговий ракетний удар по території України, аби спробувати підірвати моральний дух українського населення в святковий період.