Обстріл центру Херсона: кількість поранених зросла до 35 людей

13:26, 24.12.2022
Обстріл центру Херсона: кількість поранених зросла до 35 людей

Русня намагається залякати українців, атакуючи цивільну інфраструктуру

У Херсоні внаслідок російських обстрілів кількість поранених зросла до 35 осіб, 16 із них у важкому стані.

 

Як інформує Україна молода, про це заступник керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко повідомив у Телеграмі.

 

«Внаслідок російського терору, станом на зараз, відомо про 35 поранених, 16 з них знаходяться у важкому стані»,– зазначив він.

 

Президент України Володимир Зеленський  також прокоментував обстріл Херсона, який здійснили сьогодні російські окупанти.

 

 

«Соцмережі, скоріш за все, позначать ці фото як "чутливий контент". Але це не чутливий контент – це реальне життя України та українців. 

 

 

Країна-терорист продовжує нести рускій мір у вигляді обстрілів цивільного населення. Херсон. Зранку, у суботу, у переддень Різдва, у центральній частині міста. Це не військові обʼєкти, це не війна за правилами. Це терор, це вбивста заради залякування та задоволення. Світ має бачити та розуміти, проти якого абсолютного зла ми воюємо»,- написав президент. 

 

 

Нагадаємо, Росія обстріляла центр міста Херсон. Загинули щонайменше 5 людей. Станом на зараз відомо про 35 поранених, 16 з них - у важкому стані. 
 

Як повідомляла УМ, кілька днів тому російські загарбники 71 раз обстріляли Херсонщину: вбили одну і поранили шість осіб.