Укрзалізниця продає благодійні квитки до Херсона, Донецька, Сімферополя та Маріуполя

11:27, 13.11.2022
Укрзалізниця продає благодійні квитки до Херсона, Донецька, Сімферополя та Маріуполя

"Із вдячністю за звільнення Херсона і вірою в те, що скоро наші потяги повернуться на вокзали всіх українських міст"! - написали в "Укрзалізниці." (facebook.com/Ukrzaliznytsia)

Оформити квитки на три перших рейси з Києва до п’ятьох міст уже деокупованого Херсону, а також Маріуполя, Донецька, Луганська та Сімферополя вже сьогодні можуть українці в рамках благодійного проєкту "Квитки до перемоги".

 

Як інформує УМ, про це13 листопада  повідомили в «Укрзалізниці» у Телеграм.

 

"Ви просили — ми зробили! На честь визволенення Херсону, з мрією про Сімферополь, запускаємо квитки на перші потяги до деокупованих українських міст! Квиток можна придбати, зберігати як символ віри в ЗСУ і звільнення України від окупантів, а скористатися ним — одразу після деокупації.

 

 Щойно рух буде поновлено, залізничники надішлють повідомлення з датою та місцем. Дуже радісно запускати цей проєкт, знаючи, що квитками Київ — Херсон можна буде скористатися вже найближчим часом!", - йдеться у повідомленні.

 

Зазначається, що рейси буде здійснювати легендарний "Потяг до перемоги", розписані вагони якого присвячені подвигам людей на тимчасово окупованих територіях. Оформити символічний квиток можна за посиланням .

 

Усі квитки благодійні: кошти від їх продажу будуть переказані через платформу UNITED24 на закупівлю last-mile транспорту — автівок, які допоможуть сполучити міста й селища на деокупованих територіях із найближчими залізничними вузлами.

 

Як повідомляла УМ, «Потяг до перемоги»: за маршрутом Київ-Ужгород курсуватимуть 7 арт-вагонів.