Рашисти вгатили по Дніпру та області – є загиблі й поранені

09:53, 26.10.2022
Рашисти вгатили по Дніпру та області – є загиблі й поранені

Наслідки пожежі на АЗС у Дніпрі. (Фото^ Телеграм голова ОВА Валентин Резніченко)

Унаслідок удару по Дніпру увечері 25 жовтня кількість поранених зросла до чотирьох (троє з них у важкому стані), ще двоє людей загинули

 

Як інформує УМ, про це 26 жовтня повідомив очільник Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко у Телеграм.

 

«Російська ракета, що прилетіла у Дніпро, убила двох людей. За уточненою інформацією, четверо людей поранені — двоє жінок і двоє чоловіків. Усі в лікарні», — зазначив він.

 

25 жовтня окупанти запустили ракети по Дніпру. Уламки снаряда впали на місцеву АЗС, сталася пожежа. Унаслідок атаки загинули вагітна жінка та оператор автомийки. Крім того, удар знищив комплекс будівель АЗС: автозаправні колонки, автомийку, шиномонтаж і два автомобілі. Ще один автомобіль пошкоджено. Також частково зруйновано магазин та операторську.

 

Також в ніч на 26 жовтня російські війська обстрілювали з РСЗВ "Град" Червоногригорівську територіальну громаду в Нікопольському районі Дніпропетровської області

 

«Знову били по Нікопольщині. Російські окупаційні війська накрили вогнем з "Градів" Червоногригорівську громаду. Люди не постраждали. Є руйнування, понівечена лінія електропередач. Понад 600 родин лишилися без електрики. Аварійні бригади уже працюють», - написав голова ОВАВалентин Резніченко.

 

Як повідомляла УМ, Харків та Запоріжжя росіяни вранці обстріляли ракетами, є поранені та руйнування.