ЗСУ рознесли базу «кадирівців» на Херсонщині

10:32, 25.10.2022
ЗСУ рознесли базу «кадирівців» на Херсонщині

База кадирівців на Херсонщині, яку точним ударом накрили ЗСУ. (Фото: Телеграм Збройні Сили України. Війна з окупантами)

Українські захисники увечері 24 жовтня вдарили по базі бойовиків Кадирова в Херсонській області.

 

Як інформує УМ, про це повідомляє Telegram «Збройних Смл України», що займається, зокрема, підрахунком втрат ворога на полі бою.

 

За інформацією українського військовослужбовця Анатолія Штефана, в результаті удару понад 60 окупантів поранено, ще близько 40 ліквідовано.

 

«Сьогодні ВСУ нанесли ракетний удар по базі, в якій базувалися «тік-токери». За попередньою інформацією, у «кадирівців» близько 40 прийшли на ДМБ і більше 60 ранених», – йдеться в повідомленні.

 

У мережі також пишуть, що «кадирівці» розмістилися в школі. Туди прилетів артснаряд від ЗСУ.

 

Число вбитих і поранених може зрости, судячи за інформацією, що йде через соцмережі від рідних і знайомих кадирівців, які потрапили під обстріл, багато знаходяться під завалами зруйнованих будівель.

 

Ряд джерел стверджують, що під обстріл попав «нафтовий полк». Мова йде по меншій мірі про 3-ри підрозділи (роти), які практично в повному складі знаходяться під бетонними уламками.

 

Дещо раніше ЗСУ знищили російський штурмовик Су-25 у Херсонській області. Крім того, на півдні України під час стабілізаційних заходів у вільних районах бойовики СБУ виявили склад з ракетно-артилерійським озброєнням противника. Відступаючи від контрнаступу українських військ на Херсонському напрямку, російські солдати кинули арсенал із сотень артилерійських снарядів, боєприпасів до РСЗО «Град» і «Ураган».

 

Як повідомляла УМ, в Херсоні росіяни готуються до оборони.