Сечею замість антибіотиків змушені лікуватись російські окупанти – ГУР

12:29, 16.10.2022
Сечею замість антибіотиків змушені лікуватись російські окупанти – ГУР

Медикаментів у загарбників не вистачає - кожен сам за себе.

Чергове перехоплення телефонної розмови російського вояка, який перебуває під Миколаєвом та скаржиться дружині на хвороби, відсутність елементарних ліків та надії повернутися додому оприлюднила українська розвідка.

 

Крім того, він звинувачує вище військове керівництво рф в розв’язанні непотрібної війни та закликає «підійматися» проти влади.

 

Як інформує УМ, про це в Фейсбуці повідомляє 16 жовтня пресслужба Головного управління розвідки Міноборони.

 

За словами російського військового, відсутність антибіотиків та найпримітивніших ліків змушує «лікувати» стрептодермію сечею.

 

«Кожен сам за себе. Якщо у когось щось є, то він не дасть», - розповів військовий, додавши, що не може сходити й отримати посилку, оскільки набряк ніг не дозволяє взутися.

 

Своєю чергою дружина повідомляє, що на росії «жодних новин, всі мовчать».

 

російський військовий вважає неконституційною запроваджену мобілізацію та закликає суспільство повставати проти влади.

 

«Скажи «дякую» нашому головнокомандувачу, який натворив тут "дєлов" і взагалі цю мобілізацію конституційно неправильно. … І взагалі вона вводиться, коли на країну нападають, а не коли країна нападає на когось. Сволота така! Як ми його (путіна - ред.) тут проклинаємо, не можу тобі передати словами – його та його банду всю тупорилу, яка нас кинула сюди, і тепер нам все це розхльобувати, що вони там натворили», - скаржиться загарбник.

 

Він також наголошує, що необхідно підіймати громадськість проти дій влади.

 

Нагадаємо, що 21 вересня президент росії володимир путін оголосив мобілізацію, після чого активісти та опозиціонери почали закликати влаштовувати акції протесту. Міністр оборони рф Сергій Шойгу повідомив, що в рамках часткової мобілізації будуть призвані 300 тисяч резервістів.

 

Як повідомляла УМ, дозвіл Путіна на мобілізацію каталізував протистояння у Кремлі.