Рашисти атакували ракетами Київщину, Запоріжжя та били «Градами» по Дніпропетровщині

09:38, 15.10.2022
Рашисти атакували ракетами Київщину, Запоріжжя та били «Градами» по Дніпропетровщині

Результати нічного обстрілу Дніпропетровщини

Російські окупаційні війська поцілили ракетою по одній з громад Київської області сьогодні вранці. 

 

Як повідомляє Україна молода, про це повідомляє очільник ОВА Олексій Кулеба у Telegram

 

«Ракетний удар по одній із громад області. Усі служби працюють, рятувальники на місці. Попередньо без жертв»,— йдеться у повідомленні. 

 

Як відомо, на момент удару не було в області повітряної тривоги. Вибух було чути в Бучі близько 7 ранку. Сама тривога по області діяла з 07:08 до 08:08.

 

Також рашисти ударили чотирма дронами-камікадзе і 10 ракетами С-300 по Запоріжжю.

 

Про це повідомив у Telegram голова обласної військової адміністрації Олександр Старух.

 

«Уночі чотири авіаудари дронами, на ранок – ще 10 ракет С300. Ворог продовжує системний терор нашої області. Унаслідок атаки БПЛА Shahed-136 у місті Запоріжжя руйнувань зазнали об’єкти інфраструктури. Виникли пожежі, що були вчасно локалізовані нашими рятувальниками», – ідеться в повідомленні.

 

За словами Старуха, жертв унаслідок цієї атаки немає.

 

«Уранці окупант поцілив 10 ракетами в обласний центр. Низка об’єктів енергетичної та промислової інфраструктури зазнала руйнувань. Інформація щодо постраждалих уточнюється»,– додав він. 

 

Усю ніч росіяни гатили  із "Градів", "Ураганів" та важкої артилерії по Дніпропетровщині, зокрема значних обстрілів зазнали три громади.

 

Про це повідомив у телеграмі голова ОВА Валентин Резніченко.

 

 

«Росіяни усю ніч тероризували Нікопольщину… Поранили двох людей. Били з "Градів", "Ураганів" та важкої артилерії по трьох громадах—Нікопольській, Марганецькій та Червоногригорівській. У нічний Нікополь прилетіло понад 50 російських снарядів. Поранені двоє людей - 35-річний чоловік та 42-річна жінка. Обоє у лікарні. Стан середньої тяжкості.
У місті побито понад 10 багатоповерхових та приватних будинків, транспортне підприємство, кілька магазинів, гаражний кооператив, автомобілі та декілька офісів»,— написав очільник ОВА у Телеграмі.

 



 

Також він додав, що у Марганецькій та Червоногригорівській громадах люди не постраждали. Пошкоджене промислове підприємство та оселі.

 

Як повідомляла УМ, кілька днів тому Київську область  атакували дрони-камікадзе. Під удар потрапила інфраструктура у Бучанському районі.