На Полтавщині розбилися два українські літаки

14:35, 13.10.2022
На Полтавщині розбилися два українські літаки

Два літаки зазнали авіатрощі в Полтавській області

Для української авіації 11 і 12 жовтня стали трагічними—відразу  два літаки зазнали авіатрощі. Обидва випадки сталися в Шишацькій громаді.

 

Як інформує Україна молода,  про це повідомив голова Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін під час відеоконференції із журналістами «Суспільне».

 

«На жаль, у вівторок, і в середу мали авіаційні катастрофи. Падали літаки наші. Сталося це саме в Шишацькій громаді. Більше інформації коментувати не можу. Чекаємо від Міністерства оборони інформацію, коли отримаємо, будемо розуміти, що сталося»,— повідомив очільник Полтавської ОВА.

 

 

За його словами, з метою безпеки він не може коментувати ці випадки, оскільки це прерогатива військового командування і саме воно має надати інформацію щодо причин аварій та з приводу того, чи вдалося пілотам катапультуватися. 

 

Єдине, що повідомив Дмитро Лунін, це те, що внаслідок падіння літаків ніхто з цивільного населення не постраждав, так само немає жодних руйнувань будівель чи об’єктів інфраструктури. 
 


Як повідомляла УМ,  українські військові приземлили назавжди уже дві сотні ворожих літаків. Про це повідомили в Міноборони росії у день військово-повітряних сил росії.