Останній ювілей кривавого карлика: адресне привітання путіна від «Караючого Меча Арея»

12:20, 08.10.2022
Останній ювілей кривавого карлика: адресне привітання путіна від «Караючого Меча Арея»

Українці створили чимало фотожаб з нагоди ювілею кривавого диктатора путіна. (Фото з відкритих джерел)

За висновками експертів Західної Європи у галузі психології, психіатрії, фізіології і фізіономістики, Путін у дитинстві зазнав важкої психічної і психологічної травми в результаті постійних моральних принижень, насильницьких знущань через його фізичну слабкість і «карликовий» зріст, що своєю чергою призвело до появи і розвитку «синдрому Наполеона».

 

Вперше висновки експертів я опублікував у газеті «Україна молода» ще чотири роки тому у статті «Хрестовий похід» Кремля: як Московія привласнила православ’я Київської Русі та чому не хоче його втрачати».

 

Відсутність уваги і тепла рідних батьків ще більше посилила цю травму. У дитинстві Путін був усиновлений ріднею його матері Віри Путіної, яка мала однакове прізвище з нею — Володимир і Марія Путіни, у яких не було своїх дітей.

 

Віра Путіна, яка проживає в маленькому грузинському селі Метехі, якось розповіла журналістам, що у 1999 році побачила по телевізору Володимира Путіна і відразу узнала у ньому свого сина (на той час їй було 72 роки). На підтвердження своїх слів, вона показала журналістам фотографії Володі Путіна в дитинстві.

 

 

Віра Путіна розказала, що в молоді роки познайомилася з Платоном Прияловим, закохалася в нього і народила від нього сина, якого назвала Володею. Згодом дізналася, що Приялов одружений.

 

У липні 2017 року путін розповів, що під час навчання в школі КДБ він мав псевдонім «Платов» (біологічного батька звали Платон - Авт.). Усі тоді мали псевдоніми, - зазначив путін.

 

Через рік поїхала на практику в Ташкент, де познайомилася з Георгієм Осіпашвілі, який привіз її в своє село Метехі в Грузії, вони одружилися. Дворічного Володю забрала з собою, до десяти років він проживав з нею і вітчимом. Учився в сільській школі до третього класу. Це підтвердили журналістам і односельці.

 

Жили дуже бідно, згодом народилася донька — сестра Володі. Чоловік заявив, що не зможе прогодувати її сина, бив його і дуже не хотів, щоб він жив з ними,- стверджує Віра Путіна.

 

Однолітки Володі постійно знущалися з нього, обзивали байстрюком, часто били, він жив у постійному страху,  тому вона і змушена була відвезти сина до своїх батьків (дідуся і бабусі Володі, прізвище яких також Путіни), які проживали у місті Очер Пермської області. Це підтверджується документами місцевої школи, згідно яких у 1959-1960 роках у ній навчався Володя Путін, за національністю “грузин”, який не говорив російською мовою.

 

Володимир і Марія Путіни, які проживали в Ленінграді (родом з Тверської області) і значаться офіційними батьками у біографії президента Росії Володимира Путіна, були далекими родичами Путіних, які проживали в Пермській області. У ленінградських Путіних дітей не було — їх двоє синів померли від хвороб у дитячому віці. Оскільки батьки Віри Путіної були старі, вони, на прохання Марії Путіної, віддали Володю ленінградським родичам, коли вони були у них, які його усиновили, змінивши йому рік народження, щоб він зміг повторити початкові класи, так як не знав російської мови. Чому не змінили ім’я Володі, вона не знає,- зазначила Віра Путіна.

 

Всі дані про дитинство Путіна, в тому числі і ті, коли і ким він був усиновлений, в яких школах навчався, як характеризувався, хто його біологічні батьки, дід, бабуся та інші близкі родичі, де вони були під час війни і що робили є в особовій справі офіцера КДБ СРСР Путіна Володимира Володимировича під грифом “цілком таємно”.

 

Родичі Віри Путіної, які проживають з нею, розповіли, що під час президентських виборів у Росії в 2000 році до них приїжджали представники російських спецслужб під виглядом поліції і лікарів, які взяли кров у Віри для проведення аналізу, забрали всі документи і фотографії Володі, після чого поїхали, сурово заборонивши їм спілкуватися з пресою і взагалі говорити про це.

 

Докладніше про справжню біографію президента росії путіна див. відео «Вся офіційна біографія путіна – обман».

 

За моєю інформацією, в Москві таємно було проведено ДНК-аналіз крові Віри Путіної і президента РФ Володимира Путіна, який засвідчив, що Віра Путіна на 99,9% є його біологічною матір’ю. Зауважу, що аналогічний ДНК-аналіз було зроблено експертами західних спецслужб (яких саме — мені відомо). Їх висновок: Віра Путіна, яка мешкає в селі Метехі в Грузії, є біологічною матір’ю (на 99,9%) президента Росії Путіна.

 

Біологічний матеріал Путіна (зразки волосся, слюни, крові, жиропотові виділення, а також відбитки пальців рук) були добуті агентами спецслужб Заходу ще під час його першої президентської кампанії у 2000 році, а потім для контролю – у 2007 – 2008 роках.

 

Вини Путіна в тому, що він був усиновлений – немає ніякої. Його вина в тому, що він для захоплення влади і утримання її упродовж понад 20-ти років став всесвітнім брехуном, агресором, вбивцею, терористом, воєнним злочинцем!

 

Чому про факти реального дитинства Путіна офіційно не повідомляють ні Росія, ні Захід, сподіваюся, зрозуміло всім. Після смерті Путіна світ дізнається про нього багато чого такого, що нині так старанно приховується.

 

Як, наприклад, приховували справжні біографії Леніна, Свердлова, Ягоди, Єжова, Берії, Сталіна, Брежнєва, Андропова та інших.

 

В інституті КДБ СРСР, де навчався Путін, його за маленький зріст (162 см) образливо кликали «недопалком», що дуже його гнітило. Пізніше за ним  закріпилася кличка “бліда моль”, про що розповів колишній розвідник КДБ у  вашингтонській резидентурі, підполковник Юрій Швець, з яким я познайомився у 2002 році у Вашингтоні і мав декілька зустрічей під час розслідування справи про вбивство журналіста Георгія Гонгадзе. Сьогодні кличка Путіна – «Містер ботекс».

 

Останній день народження (07.10.2022), яке «святкує» вбивця, терорист і воєнний злочинець @уйло.

 

Психопат-шизофренік

 

Зазначене, на думку фахівців, і сформувало у Путіна риси активного соціопата (різновид психопата з патологічною поведінкою), який не має системи цінностей, а до людського життя ставиться з повною зневагою, навіть з огидою і затятим цинізмом. Свою потребу Путін прагне задовольнити за будь-яку ціну, хай навіть для досягнення мети йому доведеться «піти по трупах», не визнаючи жодних законів. При цьому Путін абсолютно не відчуває почуття каяття або провини за свої вчинки, оскільки в нього відсутня совість.

 

Будь-який же докір iз боку, будь-яка вказівка на помилковість дій Путіна, будь-яка критика чи засудження його дій — і Путін «вибухає», впадаючи в стан нестримної агресії, злості та гніву, оскiльки вважає, що на карту поставлено його виживання. Це змушує Путіна діяти напролом, як божевільний (недаремно західні політики називають Путіна «божевільним із ядерною кнопкою»). І чим далі прогресує це захворювання у Путіна, тим твердіше він переконується, що чинить правильно.

 

Путін усе частіше перебуває з оточуючими в стані непримиренної війни і все частіше в нього виникає агресивний стан. Він позбавлений внутрішніх і зовнішніх гальм, але вміє одягати маску доброчесності.

 

Історія знає безліч осiб, які відносяться, як і Путін, до категорії соціопата-психопата. Наприклад, диктатори-тирани Гітлер, Сталін, Калігула, Нерон, серійні вбивці Чикатило, Джон Вейн Гейсі, Джеффі Дамер.

 

Для злочинця-соціопата жертва — це не людина в загальноприйнятому розумінні, а механізм, засіб задоволення його потреби — сексуальної, матеріальної, самоствердження, отримання абсолютної влади. За висновками спеціалістів, Путін має всі ознаки втрати почуття реальності, що може призвести до його непередбачуваних, украй небезпечних вчинків. У нього все яскравіше проявляються ознаки синдрому hubris syndrome — гіпертрофоване самолюбство, пов’язане з тим, що Путін довгий час має абсолютну владу, а також явні ознаки психічно хворого диктатора, з садистськими розладами здоров’я.

 

На думку фахівців, Путіна вже не можна вилікувати від цієї хвороби, оскільки він має патологічну жадобу влади і грошей та постійне почуття страху за своє життя на межі тваринного інстинкту самозбереження (що змусило Путіна, як Гітлера і Сталіна, мати кількох двійників).

 

У своїх публічних виступах у ЗМІ я рекомендував політикам і світовим лідерам  звертати увагу на психологічні риси характеру путіна і його психотип при прийнятті рішень щодо нього і постійно діяти проти путіна виключно з позиції колективної сили. Він боїться лише сильнішого за себе.  

 

Російські світила в галузі психіатрії і психології (яких я знаю ще з радянських часів по роботі) підтверджують діагноз західних колег і доповнюють його тим, що в поведінці Путіна вже є всі ознаки шизофренії, які проявляються у:

 

1) «нестандартних, дивних формах мислення і проведення «своєрідних» логічних ланцюжків під час прийняття того чи іншого рішення»;

2) «змінах колірних пристрастей»;

3) «частій зміні настрою: сміх, сльози, гнів і злість та крики на підлеглих»;

4) «маячних ідеях»;

5)«підвищеній підозрілості»;

6) «манії переслідування і страху смерті».

 

На думку психіатрів, у Путіна яскраво проявляються дві форми шизофренії:

1) депресивно-параноїдальна (постійні відчуття тривоги й очікування поганих звісток або подій);

2) циркулярна (Путін надто виділяє себе над оточуючими, підкреслює свою винятковість та унікальність, що вже є причиною появи маячних ідей і конфліктних ситуацій не лише зі своїм оточенням і підлеглими, а й на міжнародному рівні — розв’язання воєн).

 

На моє запитання, чому вони не оприлюднюють свої медичні висновки щодо психологічного і психічного стану Путіна, щоб усунути його з поста президента за станом здоров’я, адже його поведінка може призвести до ще трагічнiших наслідків, нiж війна в Грузії, Україні, Сирії, відповідь була одна: боїмося за своє життя і життя рідних. Багато з тих, хто знав про психічні вади Путіна і його злочини, — мертві.

 

Після обрання Путіна втретє президентом Росії колишній президент СРСР Михайло Горбачов відзначив такі його риси характеру: «мстивість, злопам’ятство, образливість», що, на думку Горбачова, є недопустимо для політика, який обiймає такий високий пост.

 

Шведське прислів’я говорить: «Коли Бог хоче покарати народ, то відбирає розум у короля».

 

У липні 2022 року американський психіатр та професор Каліфорнійського університету Джеймс Феллон заявив, що президент росії володимир путін – психопат, з ознаками садиста.

 

Він довго спостерігав за Путіним та зробив висновок щодо його психічного здоров'я, передає The Insider.

 

Феллон поспілкувався з колишніми очільниками України, та представниками керівництва Росії, Чечні, Білорусі та Німеччини. Вивчив усе про його виховання та становлення.

 

Професор вважає, що в такому психічному стані Путін може використати ядерну зброю. Російський президент мав важливі передумови для розвитку розладів особистості кластера B.

 

"Це було схоже на травму молодого Гітлера, коли він вважав, що Німеччину зрадили перші лідери Веймарської республіки наприкінці Першої світової війни. Потім 2011 року Путін став свідком болісної смерті лівійського диктатора Каддафі, що не могло не стривожити його глибинний страх насильницької зміни режиму. Все неочевидне розкрилося останні кілька років, а особливо яскраво — останні кілька тижнів до 24 лютого. Путін, як Гітлер, розкрив свою справжню сутність, і стало зрозуміло, що він діє саме як психопат, а не соціопат, і точно не як звичайна людина з поганими схильностями", – зафіксував Феллон.

 

Путін може бути злоякісним нарцисом із рисами садиста.

 

"Крім важкого дитинства, у дорослому житті путіна було кілька травм, одна з яких очевидна — розпад радянського союзу. Що призвів до створення сучасної незалежної України", - розповів психіатр.

 

Професор наголосив, що путін володіє ядерною зброєю. Це робить його небезпечним. Контроль над ситуацією міг би взяти у руки якийсь розсудливий і рішучий генерал. Але невідомо, чи є у росії такі люди.

 

Психіатр радить поступово і постійно тиснути на путіна. Він неодмінно помилиться. Це найкраща тактика у боротьбі з психопатами. Потрібно зберігати тиск, не роблячи різких рухів», - наголосив Джеймс Феллон.

 

За висновками експертів, Путін має також явні ознаки педофілії. Колеги Путіна з КДБ і ФСБ підполковник Олександр Литвиненко, заступник директора ФСБ, генерал-полковник Анатолій Трофімов, які знали, що він — педофіл, бачили оперативну відеозйомки (зберігалася в архіві ФСБ до призначення Путіна її директором у 1998 році), де він займається педофілією з малолітніми хлопчиками, і обговорювали це у своєму колі або оприлюднили цю інформацію, після приходу Путіна до влади були вбиті.

 

Спеціалісти зазначають, що Путін усе життя бореться зі своїм почуттям неповноцінності, демонструючи постійно, що він сильний, що він домінуючий «альфа-самець». Вважає себе посланцем небес — «месія-рятівник православ’я і “русского міра”.

 

Манія величі

 

Експерти відзначають у Путіна явні ознаки манії величі.

Мені відомо, що щорічно “чорні” шамани, чаклуни і церковники проводять на сакральних місцях (знаю де) відповідні ритуали, щоб возвести Путіна в сан «Вселенського Володимира Великого — Володаря Світу». Проте представники Світлих Духовних Сил не дають Путіну стати ним. І він “Володарем Світу» ніколи не буде!

 

Керівник фракції ЛДПР в Державній Думі РФ Жириновський (нині, дякувати Богові, покійний) заявив, що 18 березня росіяни обрали президента Росії Путіна “Верховним правителем всієї планети Земля, керівником, начальником семи мільярдів громадян планети”.

 

У Росії Путіна представляють як захисника «ісконно русскіх цінностей», яким протиставляють «загниваючий Захід». Процвітаючі Америка та Європа давно поставлені у приклад росіянам як вороги. Незмінне, впродовж багатьох років політичне керівництво Росії вихваляє російське православ’я, а російська церква і її поводир диявол Кирило вихваляють Путіна і виправдовують війну в Грузії, Україні, Сирії. Як у байці Крилова: «За что же, не боясь греха, Кукушка хвалит Петуха? За то, что хвалит он Кукушку».

 

Будуються нові храми, золотяться банi. Путін та його кодло присутні на всіх великих храмових службах, патріарх і президент — бізнес-партнери, мафіозі-мільярдери.

 

Церква і держава в Росії — злочинна, політично-релігійна мафіозна терористична організація, яка промиває мізки росіянам, одурманюючи їх божевільними ідеями «русского міра», «триєдиної Русі», «Москва — третій Рим», «Росія — Святая Русь». Російська держава і церква виховали справжніх шовіністів — російських фашистів.

 

У листопаді 2010 року колишній заступник голови уряду РФ Михайло Полторанін під час презентації книжки «Влада у тротиловому еквіваленті», зазначив: «Росія — це єврейський олігархат на чолі з дуетом Путін — Медведєв, яких олігархи привели до влади». У березні 2014 року Полторанін заявив: «Росія йде до фашизму».

 

Французький романіст, філософ, лауреат Нобелівської премії з літератури 1957 року Альбер Камю наголошував: “Коли релігія об’єднується з політикою, народжується інквізиція”.

 

                            І Путін, і Кирило — одного поля ягоди під назвою «КДБ». (Фото з сайта crymr.com.)

 

Нагадаю слова Путіна, сказані ним під час другого терміну перебування на посаді президента: “Росія тримається на двох стовпах — православній церкві і ядерній зброї. Православ’я і Росія — нероздільні ”.

 

Для режиму Путіна російська церква стала справжньою “золотою жилою”, яка сприяє відродженню і зміцненню російського великого державного шовінізму і експансіонізму.

 

Експансіонізм, відроджений Путіним, неможливо зрозуміти без ролі церкви в політиці Росії. Агресія Путіна тому і дивує Захід (де нема такого впливу церкви на владу і навпаки), що він недооцінив того, настільки глибоко вплинула політична теологія православної церкви на самосвідомість Росії упродовж багатьох століть.

 

Ще в 1510 році монах Філофей (1465-1542) сформулював політичну теорію російського панування, яка актуальна до цього часу: “Всі християнські царства прийшли до кінця і зійшлися в одному царстві нашого государя”. З того часу російська церква релігійно виправдовувала “політичну автократію” російських правителів і “експансію” Росії. Як і сотні років тому, РПЦ сьогодні є служанкою свого “царя” Путіна.

 

Путіну вдалося шляхом одурманення і брехні переконати населення, що він єдиний «спасітєль вєлікой Росії». Російський священник назвав Путіна “лицеміром і брехуном”.

 

Путін не врахував однієї обставини — світ перестав бути закритим, з’явився iнтернет, стало доступним супутникове телебачення, міжнародні ЗМІ. Радянський Союз був закритий залізною завісою, всередині було всемогутнє КДБ, служакою якого був і Путін, — можна було безкарно ловити, саджати, відправляти в табори, в’язниці, «психушки», а найбільш неугодних режиму — таємно знищувати. Кадебісту Путіну незатишно в сучасних умовах, він так не звик. Російська брехня і пропаганда — потворне повторення Радянського Союзу. Вони поховали СРСР, поховають і Росію — останню імперію зла.

 

Бездушний вбивця і бандит

 

Пригадую власне знайомство з Путіним наприкінці 1990 року в кабінеті голови Ленінградської міської ради народних депутатів Анатолія Собчака, у якого він був радником. Маленький на зріст, сором’язливий, у пом’ятому обвислому піджаку і – скляні, риб’ячі очі, від яких віяв холод. Дивлячись декілька секунд у вічі Путіну, я бачив у них темну прірву його душі. Згадалася тоді і тибетська мудрість: “Очі — дзеркало душі”.

 

В інтерв’ю журналу New Yorker віце-президент США Джозеф Байден розповів про свій візит до Путіна в 2011 році, який на той час був прем’єр-міністром Росії.

 

«Я сказав йому: «Пане прем’єр-міністре, я дивлюся вам в очі і мені здається, що у вас немає душі». Він поглянув на мене, посміхнувся і відповів: «Ми з вами розуміємо один одного», — повiдомив Байден.

 

Після повномасштабної агресії росії проти України президент США Байден назве кремлівського кривавого карлика путіна «вбивцею» і «воєнним злочинцем».

 

Згодом, коли Путін уже вдруге став президентом Росії, прочитав пророцтва болгарської Ванги, де вона передбачила, що Росією буде правити “карлик з чорною душею на ім’я Володимир”, який розв’яже війну з Україною і що його чекає трагічний кінець…

 

Сенатор США Джон Маккейн у грудні 2016 року заявив: «Володимир Путін – бандит, убивця й агент КДБ. Давайте називати Путіна тим, ким він є». З Путіним потрібно говорити саме з позиції сили, як це робив президент Рональд Рейган, — наголосив Маккейн.

 

У лютому 2017 року, виступаючи в Сенаті, Джон Маккейн заявив: «…Усі знають, що Путін є вбивцею. Він м’ясник і головоріз». Під час промови Маккейн перерахував загиблих політичних опонентів Путіна і журналістів, у вбивстві яких обґрунтовано звинувачують президента Росії.

 

Колишній віце-прем’єр міністр РФ Михайло Полторанін прямо звинуватив Путіна в організації вбивства 3 липня 1998 року голови Всеросійського руху на підтримку армії, депутата Державної Думи генерала Льва Рохліна, який готував усунення Єльцина з поста президента Росії. Після вбивства Путін у «пожежному порядку» був Єльциним призначений директором ФСБ РФ.

 

«У Путіна ввійшов Сатана»

 

У вересні 2014 року Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет заявив: «Серед правителів світу цього, які за фактом хрещення належать до Православної церкви, виявився справжній новий Каїн — не по імені, але по справах — Путін. Справи ці свідчать, що цей правитель, як і перший в історії братовбивця Каїн, підпав під дію Сатани. Путін говорить відверту і явну неправду: організовуючи та засилаючи в нашу державу вбивць-найманців — каже про «внутрішній конфлікт», до якого він нібито не причетний; направляючи в Україну підлеглі йому війська — всюди публічно заявляє, що цих військ немає.

Путін називає себе братом для українського народу, але насправді він за ділами своїми істинно став новим Каїном, проливаючи братню кров та брехнею обплутуючи весь світ. У Путіна, як в Іуди Іскаріота, ввійшов Сатана, але кінець сили його — близький».

 

Саме враз пригадати, що майже двісті років тому один iз найшанованiших у православ’ї святих, Преподобний і Богоносний Серафим Саровський Чудотворець своїм пророцтвом попереджав Росію:

«Серед слов’ян російських народиться істинний Антихрист — Бісолюд. Антихрист народиться в Росії, між Петербургом і Москвою, в середині ХХ століття від блудниці. Коли прийде Антихрист, йому на землі скрізь доступ буде... Але Київська церква захистить вас, і істинному православ’ю нічого не зможе зробити Антихрист».

 

Богослови виявили понад десять ознак і пророцтв, які вказують, що Путін є Антихристом. Антихрист — людина, яка видає себе за Месію (Мф. 24:4), але має злу сутність (2.Фес.2:8). У Святому Писанні сказано: Антихрист — посланник Сатани, буде переможений (2.Фес.2:8).

 

 Богослови, серед яких є і афонські монахи,  виявили понад десять ознак і пророцтв, які вказують, що путін є антихристом.

 

Кремлівський вбивця путін сьогодні — «карлик» не лише «з чорною душею», а вже «по коліна і лікті в крові». Історія знає «карликів-диктаторів», які розв’язували кровопролитні війни, чинили масовий терор і геноцид народів, у тому числі й своїх, від чого загинули мільйони людей: Наполеон, Ленін, Троцький, Сталін, Гітлер, Маодзедун, Пол Пот, а тепер Путін — «Гітлер-Сталін ХХІ століття».

 

В результаті проведених розслідувань та зібраних доказів я встановив злочинну діяльність президента російської федерації володимира путіна на державному і міжнародному рівнях: розв’язання другої війни в Чечні; воєнна агресія проти Грузії, України, Сирії; знищення літака з президентом Польщі Лехом Качинським (загинуло 96 осіб); збиття пасажирського малайзійського літака МН17 (загинуло 298 людей, серед них – 80 дітей).

 

Черговий злочин Путіна і ФСБ – замах на життя (отруєння) опозиційного лідера, політичного і громадського діяча Росії Олексія Навального, що є актом державного тероризму.

 

З метою захоплення влади Путін замовив і організував в Росії терористичні акти (лише з 4 по 16 вересня 1999 року в Москві, Буйнакську та Волгодонську було підірвано чотири житлових будинки), які забрали понад 300 життів, сотні людей отримали поранення. Режимом Путіна були вчинені десятки політичних вбивств опозиціонерів (Борис Нємцов, Сергій Юшенков, Борис Березовський, Станіслав Маркелов, Сергій Магнітський, Денис Вороненков), журналістів, які жорстко критикували його діяльність (Галина Старовойтова, Анастасія Бабурова, Анна Політковська, Наталія Естемірова, Павло Хлєбніков, Юрій Щекочихін, Артем Боровик).

 

Старші офіцери і  генерали, які знали про злочини Путіна або були його спільниками — ліквідовані. Їх вбивства, як правило, були замасковані під несподіваний інсульт, інфаркт (викликаний спеціальною отрутою), ДТП, нещасний випадок на полюванні, необережне поводження зі зброєю, падіння під потяг в метро чи на залізничній колії, випадіння з вікна, балкону, падіння з мосту або раптове “самогубство” (застрелився, повісився) зі слідами  на тілі ознак боротьби і насилля (мною встановлено понад  сорок таких замаскованих вбивств).

 

Лідери західних країн  повинні враховувати зазначені факти, висновки і уроки історії у відносинах з Росією, яка має бути ізольована від цивілізованого світу (як Північна Корея), як маніакально духовно хвора країна-агресор-терорист на чолі з психопатом-шизофреніком путіним.

 

Виникає запитання: чи є юридичні підстави, передбачені міжнародним правом і національним законодавством України, для ліквідації Путіна, як Усами бен Ладена — терориста №1? Як правознавець стверджую — є! Їх більш ніж достатньо, і значно більше тих, які були підставою для знищення бен Ладена!

 

Заради порятунку цивілізації путін і створений ним фашистський режим в Росії повинні бути жорстко засуджені світовою спільнотою, а путін — фізично знищений, як Усама бен Ладен, або у інший спосіб, що не загрожує життю невинним людям, якщо не припинить війну в Сирії і Україні, не звільнить окуповані ним території України і добровільно не здасться міжнародному правосуддю.

 

Зауважу, що Усама бен Ладен, на відміну від путіна, не був президентом держави і являв собою набагато меншу загрозу для світу, аніж Путін з ядерною зброєю.

 

У ситуації, яка склалася у зв’язку з воєнною агресією Росії проти України, відповідно до норм міжнародного права, законів війни та національного законодавства України,  фізична ліквідація путіна буде легітимною, правовою і законною, як така, що вчинена у стані необхідної оборони і крайньої необхідності,  за аналогією вбивства Усами бен Ладена, знищення якого, за твердженням очільника МЗС росії лаврова, «виправдано з точки зору міжнародного права і права на самооборону».

 

Медведєв, будучи президентом Росії, одним із перших привітав президента США Обаму і розділив з ним радість знищення «терориста номер один».

 

На черзі — путін, який на сьогодні замінив ліквідованого «терориста №1».

 

Фізична ліквідація медведєва, лаврова і всього вищого військового і політичного керівництва росії — держави агресора також буде оправдана з точки зору міжнародного права.

 

Детально на цю тему читайте на сайті «Український репортер» у статті  «Підлягає ліквідації як Усама бен Ладен. Правові підстави фізичного знищення Путіна»

 

Зауважу, що обгрунтування правових підстав фізичного знищення президента росії путіна і перелік, вчинених ним злочинів,  я відправив у Генеральний комітет і Комітет з правових питань ООН (2017, 2018, 2020 рр.

 

Будемо сподіватися, що ця радісна подія для всього світу станеться найближчим часом і земна цивілізація полегшено зітхне, як після ліквідації терориста №1 Усами бенЛадена. «Подарунок-попередження» путіну на останній його день народження уже піднесли – палаючий Кримський міст.

 

Кожен громадянин України має не лише право, а й конституційний обов’язок знищити агресора, який посягнув на Вітчизну, її незалежність і територіальну цілісність! На одному з українських телевізійних каналів я публічно заявив: «При найменшій нагоді знищу путіна особисто! Рівень моєї підготовки дозволяє це зробити голими руками. З двійником не сплутаю, знаю путіна особисто».

 

Наші пращури — орії-руси залишили нам, українцям, своїм нащадкам, одну з головних заповідей: «Ворога Роду твого знищуй без пощади і жалю!».

 

«Росія, незважаючи на свої прагнення відродити нову імперію, зазнає краху. Її чекає ізоляція і самодержавство. Але російський правитель протримається на троні недовго, декілька років, і піде з ганьбою. Сама Росія продовжить своє існування, але вже без частини земель на півдні та сході. Більшість російських провінцій стануть вільними від опіки Москви і входитимуть у державу Російську на правах незалежних територій», — пророкують афонські ясновидці.

 

Звичайно, всьому цьому можна і не вірити. Час покаже, як показував і раніше здiйснення пророцтв Афонських старців…

 

Ще у листопаді 2018 року в «Україні молодій» я написав:

«Сьогодні Українська нація рятує Світ від ядерної пожежі, яку готова запалити імперія зла — росія, громадян якої путін хоче зробити “мучениками” і відправити в ”рай”.  Решта жителів Землі —  “просто здохне, навіть не встигнувши покаятися”,- заявив путін. Російська делегація, яка була присутня на засіданні Міжнародного дискусійного клубу “Валдай”, відреагувала на заяву путіна оплесками.  Чим, на мою думку, засвідчила повну моральну деградацію Росії.

 

Ми, українці, вистоїмо у війні з російським агресором, здобудемо перемогу над путінським фашизмом і повернемо до складу України загарбані путіним українські території. Російська імперія  розвалиться внаслідок національно-визвольної боротьби поневолених народів, для яких Україна буде взірцем демократичної держави.

 

У недалекому майбутньому Україна постане як духовний православний та інтелектуальний центр об’єднаної Європи від Ла-Маншу до Уралу. Так буде!»

 

Слава Україні! Слава ЗСУ! Смерть путіну і ворогам України!

 

Від імені «Караючого Меча Арея»

 

Григорій ОМЕЛЬЧЕНКО, Герой України, кавалер ордену ООН «Діяння на благо народів», генерал-лейтенант, народний депутат України 2-6 скликань, член ПАРЄ (2006-2010)