Григорій Омельченко: «Москальську гадину порвемо як Тузик ганчірку»

14:01, 15.09.2022
Григорій Омельченко: «Москальську гадину порвемо як Тузик ганчірку»

Інфографіка щодо можливої зміни кордонів на Євразійському континенті.

Редакції газети «Україна молода» стали відомі тези виступу генерал-лейтенанта СБУ Григорія Омельченка 12 вересня на закритій нараді «УкРАїнського  СМЕРШу» (УкРАїнська смерть рашистам). Подаємо їх дослівно.

 

«Аляску ми залишимо нашим стратегічним партнерам США, приєднавши до неї Чукотський півострів через Берінгову протоку. Курильські острови і Сахалін  повернемо – Японії, а Сибір – Китаю в обмін на повернення Тайваню в  ООН, членом якої він був до 1971 року.

 

Грузіі допоможемо відвоювати Південну Осетію і Абхазію, а Молдові — Придністров‘я, території на яких Московія розмістила своі військові бази».

 

«Наші споконвічні ЕТНІЧНІ українські території – Кубанський, Ставропольський краї, Ростовська, Курська, Воронізька, Білгородська, Брянська, Волгоградська  області Ненька Україна обійме, зігріє і пригорне до себе навіки як рідних дітей.

 

Тимчасово окуповані Крим і Донбас ми звільнимо. Це навіть не питання. Вони – наші. Чужого нам не потрібно. Свого не віддамо. Забране – відберемо назад».

 

Карта України 1918 року, видана в Австрії. На неї вперше нанесли державні кордони України станом на жовтень 1918 року, які були визнані Росією у ході прелімінарного мирного договору з Україною, підписаного 12 червня 1918 року. Карти України 1918 року цілеспрямовано знищували в радянські часи і за їх збереження можна було отримати до 10 років ув’язнення 

 

«Останню рашистську імперську гадину порвемо на шматки як Тузик ганчірку.

 

Її територію обмежимо москальською областю (колишнім князівством) за умови відмови нею від ядерної зброї.

 

Допоможемо поневоленим колоніальним народам проголосити незалежні національні держави на уламках знищеної москальської імперії».

                                                                              Як варіант майбутнього рашистської імперії зла

 

«НАКАЗУЮ: розпочату в березні операцію «Лють Меча Орея» АКТИВУВАТИ від Москви до Владивостока і Сахаліна (на «острові» повинна бути «прекрасна погода»), на північ – до Санкт-Петербурга, Мурманська, Архангельська, на південь – до Сочі і Новоросійська. Операцією повинні бути охоплені міста з населенням понад  100 тисяч мешканців.   

 

Пріоритетні цілі і орієнтовний час проведення операції «Лють Меча Орея» в цих містах вам відомі. Цілі повинні бути дзеркальними тим, по яким рашисти наносять ракетні удари в Україні.

 

Ніяких сумнівів і пощади! «Око за око!». «Зуб за зуб!»,- жорстко наголосив керівник «УкрСМЕРШу» генерал Омельченко.

 

Нагадуємо, 5 квітня «Український репортер» опублікував статтю генерала Омельченка «Українська операція “Лють меча Орея”: знищимо москальський фашизм-нацизм – врятуємо цивілізацію».

 

«Принцип роботи «УкРАїнського СМЕРШу»: «бавовну» і «хлопки» не підтверджувати, не спростовувати, не заперечувати.

 

Про діяльність «УкрСМЕРШу» вам відомо із ЗМІ та соціальних мереж.

 

Ми - привиди, невидимки. Абсолютна автономність і утаємниченість роботи», - нагадав Григорій Омельченко.  

 

«НАГОЛОШУЮ: дії «УкРАїнського СМЕРШу» відповідають нормам міжнародного  права. Зокрема, ст. 51 Статуту ООН (право держави на самооборону), Загальній Декларації прав людини, прийнятій Генеральною Асамблеєю ООН 10 грудня 1948 року, Декларації про надання незалежності колоніальним країнам і народам, прийнятій ГА ООН 14 грудня 1960 року».

 

Відповідно до ст. 65 Конституції України ЗАХИСТ Вітчизни, незалежності,  територіальної цілісності України і ЗНИЩЕННЯ ворога, де б він не знаходився, є  ОБОВ’ЯЗКОМ кожного громадянина України.

 

Захист України і знищення ворога – наш священний конституційний обовязок!» - підкреслив генерал Омельченко.

 

«Пам’ятайте і виконуйте Заповіді наших пращурів – оріїв-русів:

 

1). Ворога роду твого ЗНИЩУЙ без пощади і жалю!

2). Не вір раненому ворогу і вбивці побратима твого!» - нагадав генерал.

 

«Українці, настав час стверджувати: Ми відродилися і ідентифікували себе як НАЦІЯ! УкРАїна уже назавжди ЗДОБУЛА ПЕРЕМОГУ над путінським нацизмом-рашизмом – "руZZкім міром"! 

 

Приступаємо до "ДЕІМПЕРІАЛІЗАЦІЇ" рашистської федерації – останньої імперії зла. Вона повинна згоріти як суха гілка на Дереві Життя Людства, що кинута у Божественний Вогонь Справедливості, який БОГ вручив УкРАїні.

 

Україна сьогодні – це Месія, що рятує людство від ядерної пожежі, якою  шантажує «божевільний з ядерною кнопкою» путін!» - заявив Омельченко.

 

Детально про це у статті «Україна – Месія людства. Біблія і війна»

 

Слава Україні! Свобода поневоленим народам Росії! Смерть путіну і рашистській імперії!» - завершив свій короткий виступ очільник «УкРАїнського СМЕРШу» генерал Григорій Омельченко. 

 

Про роботу таємної організації «УкРАїнський СМЕРШ» читайте на сайті видань «Український репортер», «Портал Українських офіцерів», «Цензор», «Україна молода», «Універсум»:

 

1)  Російські окупанти підлягають знищенню як скажені собаки (24.02.2022);

2) «Спаси мир – убей Путина!» Обращение Григория Омельченко к офицерам-россиянам (26.02.2022);

3) Бійці невидимого «Українського «Смершу» одержали наказ без пощади вбивати окупантів (28.02.2022);

4) Час розмов закінчився – в полон не брати: Звернення «СМЕРШУ» (02.03.2022)  

5) Український СМЕРШ: «Ніякої пощади російським фашистам! Вбиваємо як скажених собак!» (03.03.2022);

6) Григорій Омельченко: «Мою пропозицію «врятуй світ – вбий Путіна» підтримав сенатор США Ліндсі Грем» (04.03.2022);

7) Генерал Омельченко: «Зрадників і шпигунів виявляти і знищувати безжально» (06.03.2022);

8)  Операція «Українського СМЕРШУ» – «Z:3» (09.03.2022).

 

Григорій ОМЕЛЬЧЕНКО, Герой України, кавалер ордену ООН «Діяння на благо народів», генерал-лейтенант, народний депутат України 2-6 скликань, член ПАРЄ (2006-2010)