Залізниця у Криму паралізована через детонацію боєприпасів

12:23, 16.08.2022
Залізниця у Криму паралізована через детонацію боєприпасів

Війна вже відчуна й у окупованому Криму.

У Джанкойському районі окупованого Криму залізницю пошкоджено через вибух на складі російських боєприпасів у селі Майське, потяги з Росії не поїдуть далі Владиславівки на сході півострова.

 

Як інформує УМ, про це 16 серпня повідомили ТАСС і так званий "голова Криму" Сергій Аксьонов у Телеграм.

 

В екстрених службах ТАСС повідомили, що у Джанкойському районі "внаслідок детонації боєприпасів пошкоджено залізничне полотно між станціями Азовське та Роз'їзд 10 км".

 

Затримано три потяги, в яких прямували 2 тисячі осіб. До вечора на цій ділянці мають пройти ще п'ять потягів, на яких прямують майже 3 тисячі осіб.

 

Пасажирів доставляють автобусами до пунктів тимчасового розміщення.

 

Потяги, що прямують до Криму з материкової частини Росії, будуть завершувати маршрут у районі Феодосії, на станції Владиславівка.

 

«Після консультації з керівництвом Кримської залізниці прийнято рішення: усі пасажирські потяги, що прямують із материка, зупиняти у Владиславівці, пересаджувати людей на автобуси. До найближчих автостанцій буде повністю організовано розвезення людей», - повідомив Аксьонов.

 

Як повідомляла УМ, окрім детонації на майданчику з боєприпасами у селищі Майське, повідомлялося про пожежу на трасформаторній підстанції у Джанкої. Там пожежу локалізували.