Обстріл Миколаєва: росіяни бісяться через втрати серед командирів та знищені склади

12:26, 12.07.2022
Обстріл Миколаєва: росіяни бісяться через втрати серед командирів та знищені склади

Вулиця у Миколаєві після ракетного обстрілу росіян. (facebook.com/MNS.GOV.UA)

Голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім вважає, що росіяни бісяться і намагаються помститися ЗСУ за знищені склади боєприпасів та ліквідоване військове керівництво. 

 

Саме із бажанням помститися він пояснює ворожий ракетний обстріл Миколаєва у вівторок вранці.

 

Як інформує Україна молода, про це Віталій Кім заявив у відеозверненні у вівторок, 12 липня

 

«О 4-й ранку нам "насипали" пристойно. На даний момент ідентифікували 19 ракет – це ракети разом зі "Смерчами" їхніми Торнадо-С. Всього 24 лунки у нас зараз по місту. Це дзеркально – вони бісяться, що по них працюють українські військові чітко – палять не тільки склади з боєприпасами, а й палять командні пункти разом з генералами», - каже керівник області.

 

І додав: «Святий Миколай і ЗСУ нас бережуть від покидьків. Тому вони бісяться».

 

За його днаими, Миколаїв дуже серйозно обстріляли – зруйновані школа і лікарня, але жертв немає, а все інше можна відбудувати.

 

Пан Кім також зазначив, що Миколаївщина є лідером серед регіонів за кількістю знищених різних керівників і генералів рф.

 

«Тобто місце таке, тільки приїдуть росіяни, тільки призначать когось нового – кирдик! – і разом з заступниками до побачення – на концерт Кобзона. Окупантам зараз дуже сумно – працюють по них чітко і все більше з кожним днем. І як кажуть, це ми ще не починали», - іронічно зауважив голова Миколаївської ОВА.

 

Як повідомляла «УМ», на світанку 12 липня російські військові знову атакували Миколаїв, влучили у два медичні заклади та житлові будинки, щонайменше 12 людей отримали поранення.

 

Водночас на Херсонщині ЗСУ вийшли на зручні позиції для контрнаступу і взяли мости під вогневий контроль.