Перша леді Олена Зеленська з'явилась у Twitter

11:55, 10.07.2022
Перша леді Олена Зеленська з'явилась у Twitter

Олена Зеленська буде розповідати світу правду про російські злочини в Україні на новому майданчику. (Фото Офісу президента)

Дружина Президента України Олена Зеленська зареєструвалася у популярній соціальній мережі Twitter.

 

Мета першої леді: розповідати світу правду про російські злочини в Україні.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє Офіс Президента.

 

«У час, коли Росія веде проти України повномасштабну агресивну війну не тільки на полі бою, а й в інформаційному просторі, витрачаючи величезні ресурси на створення фейків і поширення дезінформації про події в нашій державі, дуже важливо використовувати всі можливі канали комунікації зі світом, щоб розповідати правду про війну.

 

Тож відтепер інформаційний фронт для першої леді України розширився», - йдеться у повідомленні.

 

«Танкам і ракетам завжди передує пропаганда та дезінформація. Одне з наших головних завдань сьогодні – розповідати світу правду про злочини Росії в Україні, використовуючи всі можливі інструменти», – зазначила Олена Зеленська у першому ж твіті.

 

Підписатися на офіційну сторінку дружини Президента України у Twitter можна за цим посиланням.

Акаунт дружини Президента поки що не має синьої галочки, яка б засвідчувала верифікацію користувача, але інформацію про те, що ця сторінка справді належить першій леді, підтвердили на Банковій.

 

Ще й закликали остерігатися фейкових акаунтів.

 

Пізніше Олена Зеленська анонсувала проведення другого саміту перших леді та джентльменів. Цей захід буде проведений в Україні, але «завдяки телемосту до нас приєднаються гості з різних куточків світу».

 

Як повідомляла "УМ", після початку повномасштабного вторгнення подружжя Зеленських не бачилося кілька місяців і зустрілося лише у травні у прямому ефірі з нагоди третьої річниці з дня інавгурації Президента.