Зеленський побажав Залужному здоров’я та Перемоги

10:11, 09.07.2022
Зеленський побажав Залужному здоров’я та Перемоги

Валерій Залужний народився 8 липня 1973 року в Новограді-Волинському Житомирської області. (facebook.com/CinCAFU)

Президент України Володимир Зеленський привітав Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного з днем народження 8 липня та побажав йому та всім українцям Перемоги.

 

Як інформує Україна молода, про це глава держави сказав у відеозверненні, яке записав дорогою до Києва з Дніпропетровщини в ніч на суботу.

 

«Привітав сьогодні головкома Залужного з днем народження. Побажав йому здоров’я, побажав йому і всім нам найважливішого – перемоги. Дякую за службу!», - сказав Верховний Головнокомандувач.

 

Зеленський також привітав мусульманську громаду зі святом Курбан-Байрам, яке відзначається 9 липня.

 

«Це особливе свято, яке вчить жертовності й спрямовує людей на добрі вчинки. Я хочу привітати зараз усіх мусульман України та світу й побажати, щоб панування миру відновилося, а всіляке зло завжди програвало. І що швидше, то краще. Цього особливо очікує кримськотатарський народ, і я вірю, що настане рік, коли будемо вітати одне одного у вільному Криму», - наголосив Президент.

 

Як повідомляла «УМ», Валерій Залужний народився 8 липня 1973 року в Новограді-Волинському Житомирської області.

 

Напередодні Головнокомандувачу ЗСУ, якого називають «залізним генералом» і який увійшов до Топ-100 найвпливовіших людей за версією журналу Time, виповнилося 49 років.