Тактика залякування: Данілов порівняв ракетні обстріли рф зі злочинами нацистів

15:59, 27.06.2022
Тактика залякування: Данілов порівняв ракетні обстріли рф зі злочинами нацистів

Українці не злякалися масових бомбувань рашистів, а розлютилися і хочуть помсти— Данілов

Масовані ракетні обстріли, якими війська РФ накрили  26 червня Україну, нагадують злочини нацистів під час Другої світової війни. Саме у них російські окупанти і запозичили «тактику залякування».
 
Як інформує Україна молода, про це сказав Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов на сторінці у Facebook.
 
«У 1940 році Люфтваффе почали масове бомбардування Лондона з метою зламати опір британців, підірвати їхній бойовий дух, але це призвело до прямо протилежного ефекту – бомбардування згуртувало і розлютило»,– нагадав він.
 
Данілов наголосив, що бомбардування Києва та інших українських міст і регіонів мають ті самі наслідки, що й нальоти Люфтваффе – українці не злякалися, а розлютилися і хочуть помсти, а українські ракети знайдуть свої високоточні цілі.
 
Як повідомляла УМ, Секретар Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данілов зазначив, наразі не вистачає зброї, оскільки лендліз від США, який має спростити надання військової допомоги Україні, ще не розпочав діяти.
 
Читайте також: міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив, що Україна продовжить воювати проти Росії, навіть лопатами, у разі припинення постачання західних озброєнь, оскільки це війна за існування.