Сили ППО збили ворожі ракети на Львівщині, Тернопільщині та Хмельниччині

15:40, 14.06.2022
Сили ППО збили ворожі ракети на Львівщині, Тернопільщині та Хмельниччині

Рашисти вдарили ракетами по Західній Україні, чутно вибухи у Львівській, Тернопільській та Хмельницькій областях

На заході України у трьох областях, а саме у Тернопільській, Хмельницькій та Львівській пролунала низка  вибухів.
 
Як інформує Україна молода, про це повідомили очільники областей.
 
Як заявив голова Львівської ОВА Максим Козицький, над Золочевом сили ППО збили ракету. Внаслідок падіння ракети пошкоджень зазнав об’єкт цивільної інфраструктури. 
 
Голова Львівської ОВА заявив, що уламки ракети впали на цегельню.
 
«Наші сили ППО збили над Золочевом російську ракету. Її уламки впали на цегельню. Наразі відомо, що постраждали четверо людей. Серед них одна дитина. Стан постраждалих лікарі оцінюють як легкий та середньої важкості. Запускали ракету з південно-східного напрямку»,- заявив Максим Козицький.
 
Згодом голова Тернопільської ОВА Володимир Труш прокоментував вибухи та заявив, що сили протиповітряної оборони спрацювали по кількох ракетах над Тернопільською областю. Наразі на місця вибухів виїхали спеціалісти. За попередньою інформацією жертв та руйнувань немає.
 
Також роботу ППО в Хмельницькій області підтвердив й голова ОВА Сергій Гамалій. Він зазначив, що уламки ракети впали в полі, пошкоджень не зафіксовано. Наразі проводять пошуки місця падіння уламків ракети. Інформація про жертв та руйнування відсутня, проте, уточнюєтся.
 
Як повідомляла УМ, ворог  завдав ракетного удару по райцентру Прилуки Чернігівської області в понеділок після обіду, 13 червня.