Ракетна атака по Дніпру: на полігоні Нацгвардії загинуло 10 осіб

13:54, 27.05.2022
Ракетна атака по Дніпру: на полігоні Нацгвардії загинуло 10 осіб

Російські агресори нанесли ракетний удар по військовій казармі, є загиблі й поранені

Рашистські війська зранку 27 травня завдали ракетного удару із Ростовської області по полігону Національної гвардії у Дніпропетровській області. Щонайменше 10 осіб загинули, 35 поранені у результаті атаки.
 
Як інформує Україна молода, про це повідомив керівник Центру територіальної оборони Дніпра Геннадій Корбан в ефірі телемарафону на каналі «ДніпроТВ».
 
Він заявив, що сьогоднішня ракетна атака по Дніпропетровській області влучила на полігон.
 
«Відбулася трагедія. Був приліт "Іскандера-К" на полігон національної гвардії. Є загиблі – близько 10-ти людей. Близько 30-35 людей поранених. Це при тому, що військові намагалися дотримуватися всіх запобіжних заходів. Більшість особового складу було розосереджено по території полігону. Пуски були з ростовської області. Усього були 3 крилаті ракети, дві з яких не влучили в ціль. Третя потрапила в казарму».
 
Також є інформація про те, що загиблих – набагато більше, ніж 10.
Корбан додав, що, згідно з наказом Міністерства оборони України, в одному місці стратегічного військового характеру не може бути зосереджено понад 20 осіб. Інакше жертв було б більше. Наразі на місці ракетного удару працюють представники військової комендатури, ДСНС та інші служби.
 
Як повідомляла УМ, внаслідок ракетних обстрілів військової частини у Чернігівській області, в селищі Десні загинуло 87 осіб. Саме  стільки тіл знайшли рятувальники під уламками будівлі.