На Запоріжжі помер мер окупованого Токмака Ігор Котелевський

18:08, 07.05.2022
На Запоріжжі помер мер окупованого Токмака Ігор Котелевський

Мер Токмака Ігор Котелевський. (Фото з відкритих джерел)

Міський голова тимчасово окупованого міста Токмак Запорізької області Ігор Котелевський, який відмовився співпрацювати із загарбниками, несподівано помер.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляють місцеві ЗМІ регіону із посиланням на джерела у Запорізькій ОВА у суботу.

 

"Сьогодні, 7 травня, 2022 року пішов з життя мер м. Токмак Ігор Котелевский. Цю інформацію підтвердив голова Пологівської РДА Артур Крупський. Обставини смерті з’ясовуються", - повідомили в ОВА.

 

За неофіційною інформацією, розглядається версія самогубства.

 

Зауважимо, що місто Токмак наразі перебуває у тимчасовій окупації рф.

 

Ще у середині квітня окупанти призначили  "в.о. міського голови" Володимира Вольвача. Тоді як пан Котелевський тоді склав повноваження і відмовився співпрацювати з окупантами, однак залишився у місті.

 

Тиждень тому окупанти зрізали герб України - Тризуб з будівлі міськради Токмака.

 

 

Як відомо, окупанти продовжують терор мирних мешканців на тимчасово захоплених територіях Запорізької області. Вони проводять фільтраційні заходи, перешкоджають евакуації та грабують аграрні підприємства.

 

Як повідомляла «УМ», з вечора 7 травня і до ранку 10 травня у Запоріжжі оголошено комендантську годину через загрозу затятих обстрілів окупантів з нагоди «побєдобєсія» на День перемоги.