На Миколаївщині ЗСУ відновили контроль над п’ятьма населеними пунктами

10:08, 25.04.2022
На Миколаївщині ЗСУ відновили контроль над п’ятьма населеними пунктами

Рашисти несуть чималі втрати на півдні України. (facebook.com/okPivden)

В Миколаївській області ЗСУ відновили контроль над 5 населеними пунктами.

 

Які саме - не було вказано. Відомо лише, що йдеться про район поблизу адміністративної межі з Херсонщиною.

 

Як інформує УМ, про це повідомляє оперативне командування "Південь", передає Миколаївська обласна державна адміністрація в Фейсбуці.

 

«Нашими підрозділами забезпечено контроль території в районі ще 5 населених пунктів Миколаївщини поблизу адмінмежі з Херсонщиною», - йдеться у повідомленні.

 

Також зазначається, що на Миколаївщині й Херсонщині противник продовжує ведення оборонних дій на зайнятому рубежі та артилерійсько-минометні обстріли населених пунктів і наших позицій.

 

Відмічено посилення розвідувальної активності в бік адміністративного кордону Миколаївської області. Спробу висування двох диверсійно-розвідувальних груп ворога нашими підрозділами зірвано. Понісши втрати до 50 % складу ДРГ, рашисти відступили.

 

Як повідомляла УМ, в ніч із Великодневої неділі на понеділок, 25 квітня,  російські війська обстріляли у Дніпропетровській області з «Ураганів» Широківську громаду, ввечері був ракетний удар по НПЗ і ТЕЦ у Кременчуку, також був удар по НПЗ у Лисичанську, тривали обстріли в "гарячих" точках.