Диверсантів затримано на Чернігівщині – Нацполіція

10:04, 23.04.2022
Диверсантів затримано на Чернігівщині – Нацполіція

У диверсантів в авто патрульні виявили дрон, сім-карти російських мобільних операторів та флеш-накопичувачі з великим обсягом інформації. (Фото: Фейсбук Патрульна поліція Чернігівської області)

На Чернігівщині затримали чотирьох диверсантів, як назвалися військовослужбовцями ЗСУ,

 

Як інформує УМ, про це повідомила Патрульна поліція Чернігівської області на своїй сторінці в Фейсбуці.

 

"Під час відпрацювання оперативної інформації екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль Mitsubishi Lancer. Окрім водія, в салоні перебували три пасажири. Всі четверо пред’явили для перевірки паспорти громадян України.

 

 

На запитання поліцейських чоловіки стали плутатися у відповідях: не змогли пояснити маршрут свого руху, називалися волонтерами, а потім намагалися переконати, що вони військовослужбовці ЗСУ", - йдеться в повідомленні.

 

Під час огляду авто патрульні виявили дрон, сім-карти російських мобільних операторів та флеш-накопичувачі з великим обсягом інформації.

 

Диверсантів затримали. На місце викликали слідчо-оперативну групу та представників СБУ.

 

Нагадаємо, що Служба безпеки України з початку повномасштабного вторгнення російської федерації виявила майже 100 диверсійно-розвідувальних груп і затримала понад 300 колаборантів.

 

Як повідомляла УМ, на Харківщині співробітники СБУ виявили прихований склад боєприпасів, загальною вартістю 200 мільйонів доларів