Путін має ознаки соціопатії та маніячного розладу – психолог

06:43, 14.04.2022
Путін має ознаки соціопатії та маніячного розладу – психолог

Путін — типічний соціопат, тому він чинить такі жорстокі речі

У ворожого лідера Володимира Путіна —  манія величі, він ідентифікує себе з ідеєю «великої росії», що додає йому відчуття власної грандіозності. Він прагне стати лідером світу і панічно боїться оточуючих.


Окрім цього, диктатор позбавлений емпатії та співчуття до людей. Однак у всіх жахах війни в Україні винен не один він, а все російське суспільство. Психологи спостерігають у путіна ознаки двох патологій – маніячний розлад та соціопатію. 


Як інформує Україна молода, про це в ефірі Апостроф TV розповіла фахівець у сфері психічного здоров'я та психосоціальної підтримки Олена Вострова.


«Путін - це синдром обраного його суспільства, яке його підтримує, яке сплачує податки і спонсорує той тероризм і геноцид українського народу, який він влаштовує»,- каже психолог.

 

 

Вона також застерегла від думки та логіки, яку просувають різні західні ЗМІ, мовляв, Путін хворий, і він робить це через хворобу.


«То як же він може відповідати за свої вчинки, якщо це просто хвороба, якщо він просто неадекватний? Насправді - ні, оскільки Путін це робить не один, є ціла система, його оточення та ціла орда, яка його підтримує»,- наголосила Олена Вострова.


Як повідомляла УМ, легендарна українська актриса Ада Роговцева вважає путіна дияволом, а не людиною. Зірка театру і кіно назвала диктатора рф  військовим злочинцем та зазначила, що росіяни зазомбовані й  вирішили, що українці «вороги».


Читайте також: війна проти України дуже дорого обходиться не тільки окупантам з Росії а й  олігархам. Тож у російській еліті почався розкол. У політичній та бізнес-еліті Росії формується група впливових осіб, опозиційна до Путіна, яка готова до кардинальних дій для найскорішого  усунення диктатора від влади.