Геноцид в Україні путін і лукашенко вважають «шляхетною допомогою»

16:24, 12.04.2022
Геноцид в Україні путін і лукашенко вважають «шляхетною допомогою»

путін вважає, що іншого вибору в росіі не було, і те, що відбувається в Україні, це є правильне рішення

Нелегітимний президент білорусі лукашенко прилетів до росії на зустріч з путіним.

 

Перемовини відбулися у Благовіщенську. З-поміж інших тем, обговорили війну в Україні і путін вкотре заявив про свої добрі наміри.


Як інформує Україна молода, про це повідомляє російське видання «Медуза».


Так, диктатори путін та лукашенко відвідали космодром Східний в Амурській області та обговорили війну в Україні. Путін вкотре наголосив, що "спецоперація" в Україні має шляхетні цілі та неодмінно буде доведена до кінця.


Більше того, кривавий президент рф щиро переконаний, що допомагає народу України та рятує жителів рф від «українських нацистів», тому бомбардування Маріуполя, Харкова, окупація Херсона, Мелітополя, міст у Запорізькій області та розстріл мирних українців у Бучі – це «правильне рішення».


«Те, що ми робимо, - допомагаємо людям, рятуємо людей, з одного боку, а з іншого боку - ми просто вживаємо заходів забезпечення безпеки самої Росії. Очевидно, що іншого вибору у нас не було, це правильне рішення»,- заявив військовий злочинець путін.


Він знову назвав Україну «антиросійським плацдармом» і запевнив росіян, що тут «вирощували вже давно наявні паростки націоналізму».


«Неонацизм, на жаль, став фактором життя досить великої близької нам країни. Зіткнення з цими силами для росії було неминуче»,- сказав глава рф.


Щодо цілей війни в Україні, або, як її називають у росії, «спецоперації», то вони для путіна зрозумілі і навіть благородні. Щоправда, змінювалися неодноразово. Спочатку війна була розв'язана, щоб «демілітаризувати» та «денацифікувати» Україну. Після цього звучали інші версії, аж до «завершення домінування США у світі». 


Станом на 12 квітня офіційна версія росії звучить як «допомога людям Донбасу» шляхом бомбардування мирних українських міст.


Як повідомляла УМ, самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що його єдиний друг, президент рф володимир путін пропонує Україні «стати такою, як Білорусь, але з певними нюансами».