Ворог завдав ударів по Шепетівці, Павлограду та Миргороду

22:06, 02.04.2022
Ворог завдав ударів по Шепетівці, Павлограду та Миргороду

Рашисти нанесли ракетні удари по інфраструктурах Миргорода, Шепетівки, Павлограда

Російські війська завдали ракетного удару  по інфраструктурі аеродрому у Миргороді, Полтавської області. За попередніми даними, обійшлося без постраждалих. 


Як інформує Україна молода, про це повідомив начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін.


«Три „прильоти“ по інфраструктурі в Миргороді. Наслідки від ворожих ударів з’ясовуються. Попередньо – постраждалих немає», - зазначив керівник ОВА.


За словами Дмитра Луніна, українська ППО знищила кілька ворожих крилатих ракет, але внаслідок обстрілу пошкоджені злітна смуга, інфраструктура аеродрому та сталося загоряння складу паливно-мастильних матеріалів.


На уражених об'єктах працюють особовий склад частини та рятувальні служби, які ліквідовують наслідки обстрілу й пожежі, а також представники Національної поліції. Кількість постраждалих встановлюється. 


Як відомо, на авіабазі в Миргороді дислокується 831-ша бригада тактичної авіації Повітряних сил ЗСУ.


Нагадаємо, ракетних ударів цієї ночі та ранку також зазнали Полтава та Кременчук. 


Майже одночасно з  Миргородом російські окупанти завдали ракетного обстрілу по місту Павлоград Дніпропетровської області. Там прогриміло два вибухи. Одна ракета влучила в залізницю.


Про це стало відомо з повідомлення Дніпропетровській облсній військовій адміністрації.


"Одна ракета влучила в залізницю. Сильно пошкоджені колії та контактні мережі. Вибухнули вагони. Рух потягів зупинено. Рятувальники приборкують  пожежу. Попередньо, загиблих немає", – повідомив голова Дніпропетроської ОВА Валентин Резніченко.


Також Російські військові завдали ракетного удару по промисловому об'єкту у Шепетівці, що на Хмельниччині, через що виникла пожежа.


Про це повідомив очільник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій.


За його словами, пожежу  на інфраструктурному об'єкті ліквідовують працівники ДСНС. За попередньою інформацією, постраждалих нема.


Як повідомляла УМ, сьогодні ворожі ракетні удари були нанесені по інфраструктурним об’єктам у Дніпрі, Кривому Розі, Полтаві й Кременчуку.