На Київщині орки знищили продовольчі склади

10:36, 23.03.2022
На Київщині орки знищили продовольчі склади

Ворог знищив величезний продовольчий склад у Броварському районі. (Фото з відкритих джерел)

У Броварському районі через обстріли сталися масштабні пожежі на продовольчих складах. Вогнем знищено десятки тонн овочів та м'ясної продукції. 


Як інформує Україна молода, про це повідомила народна депутатка Галина Третьякова.


«Під час обстрілу Броварського району Київської області, згорів овочевий склад «Вегі Тренд Інвест» та м'ясний склад «Вел Міт Інвест». Знищені десятки тонн продукції», – написала Третьякова. 


За її словами, це – ще один удар по забезпеченню потреб Київщини та всієї України у харчуванні.


Керуючий партнер VDA Group Євген Коломієць повідомив, що збитки після обстрілу складів у Броварському районі на Київщині становлять понад 600 млн грн. Згоріли овочеві та м’ясні склади, а з ними десятки тонн продовольства.


Як повідомляла УМ, Подільський район у Києві попав під приціл окупантів. Внаслідок  ракетного обстрілу загинули вісім людей, зазнав масштабних руйнувань торговельний центр. Пошкоджено вікна у навколишніх житлових будинках і припарковані поруч автомобілі. 


Читайте також: тік-  токера, який днями виклав у інтернет матеріали про геолокацію українських військових, чим фактично спровокував ракетну атаку російських військ на ТРЦ “Retroville”, затримано в Києві.