Піід Миколаєвом окупанти шукають «українські патрони», щоб прострелити ноги і потрапити в госпіталь

19:41, 17.03.2022
Піід Миколаєвом окупанти шукають «українські патрони», щоб прострелити ноги і потрапити в госпіталь

На Миколаївщині російські окупанти мріють про госпіталь. (facebook.com/VitaliiKimODA)

Співробітники управління СБУ в Черкаській області почули, що говорять окупанти.

 

Вони шукають «українські патрони», щоб прострелити собі ноги і потрапити в госпіталь, а ще кажуть, що їхні командири тікають з поля бою, а солдати без їжі, зброї, грошей і меддопомоги.  

 

Як повідомили «Україні молодій»  в УСБУ в Черкаській області, чергова перехоплена розмова  показує, наскільки деморалізована і розбита армія загарбника.

 

За словами оперативників, окупанти більше не хочуть воювати і ставлять для себе єдине завдання – вижити:

 

«Я тебе по секрету скажу…мы хотели патронами 7.62, украинскими, короче, друг-другу ноги попрострелить и вернуться в госпиталь в Буденовск…» – ділиться з матір’ю рашист.  

 

Він мріє втекти з поля бою, бо втрати лякають. Залишки його бригади зараз дислокуються в Миколаївській області. Вони хочуть зайти в місто, проте вже стали небоєздатними:

 

«У нас 120 человек отправили обратно с бригады в госпиталь с ранениями… еще около 320 человек раненых и 350 человек – «200-й» груз».

 

«Вкотре отримуємо підтвердження, що російських загарбників відправляють на смерть. На чергових плівках, перехоплених СБУ, російський солдат зі страхом говорить батькам: «…нас вообще кидануло наше руководство, оно отступило… у нас только вода есть… мы воды набрали…», – розповідають в управлінні СБУ в Черкаській області.

 

За словами представників спецслужби, оккупант розповідає про страшні бої, потрапляння в кільце, про відсутність медичної допомоги для поранених: «…можешь даже не подходить! Ты ходишь, так что иди бери автомат и снова иди в бой».

 

Російські загарбники в Україні втрачають віру в командирів, у свою армію та в керівництво РФ. Розуміють, що вони нікому не потрібні й кинуті напризволяще.

 

 

«Ми ж – захищаємо свою землю і рухаємося до перемоги! Слава Україні!», – наголошують в управлінні СБУ в Черкаській області.

 

Як повідомляла «УМ», за вбитих мобілізованих в ОРДЛО військовослужбовців російські загарбники не виплачують компенсації. Ще й  спалюють тіла місцевих новобранців і російських добровольців, щоб приховати точну кількість загиблих.