Росія планує навчання з танками і артилерією біля кордону з Україною

01:41, 06.02.2022
Росія планує навчання з танками і артилерією біля кордону з Україною

У навчаннях візьмуть участь танки Т-72Б3. (facebook.com/mod.mil.rus)

Тактичні навчання, в яких візьме участь понад 400 військовослужбовців та близько 70 одиниць військової та спеціальної техніки, заплановані у Ростовській області Росії.

 

Навчання з танками і артилерією відбудуться на полігоні «Кузьмінський» у п'ятницю, 11 лютого.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє Міноборони РФ.

 

Даний полігон розташований приблизно за 50 кілометрів від кордону з Україною.

 

"На полігоні Кузьмінський у Ростовській області пройде двостороннє тактичне вчення з підрозділами мотострілецького з'єднання 8-ї загальновійськової армії Південного військового округу", - йдеться у повідомленні.

 

Зазначається, що в ході навчань буде розіграно ведення бойових дій щодо оборони своїх позицій та переходу в наступ із виконанням практичних стрільб зі стрілецької зброї, озброєння бойових машин та артилерійських знарядь.

 

У навчаннях візьмуть участь танки Т-72Б3, БМП-3, автоматичні станкові гранатомети АГС-17, протитанкові гранатомети РПГ-7.

 

Будуть використані безпілотні літальні апарати. Загалом у тактичних навчаннях візьме участь понад 400 військовослужбовців 150-ї мотострілецької дивізії Південного військового округу та близько 70 одиниць військової та спеціальної техніки.

 

Раніше Російська Федерація оголосила про завершення військових навчань в акваторії Чорного моря. Понад 20 бойових кораблів різного класу Чорноморського флоту нібито повернулися до пунктів постійного базування Кримської та Новоросійської військово-морських баз.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін спить і бачить Україну окупованою.