Шоумен Сергій Притула створює партію «24 серпня»

15:11, 05.02.2022
Шоумен Сергій Притула створює партію «24 серпня»

Телеведучий Сергій створює свою партію «24 вересня» (facebook.com/serhiyprytula)

Телеведучий та політик Сергій Притула створює свою партію, що називатиметься "24 серпня".

 

Наразі проходить зустріч ініціативних груп по збору підписів за її створення.


Як інформує Україна молода, про це повідомили співрозмовники Української правди в оточенні політика.


На зборах активістів обговорюються організаційні моменти щодо створення та діяльності партії. Повна назва нової політсили - "Політична партія "24 серпня".


Однак сам Притула цієї інформації не підтверджував та не оприлюднював у соцмережах.


Нагадаємо, у квітні 2021 року Сергій Притула заявив, що хоче стати новим керівником партії  "Голос". Голова партії "Голос" Кіра Рудик відповіла тоді Притулі, що - це важка та системна робота, а не виступи в клубах  чи на стадіонах.


Сергій Притула у червні 2021 року заявив про вихід із партії. А на початку січня 2022 року Притула анонсував створення своєї політсили.


Раніше шоумен заявляв, що над назвою партії працюють, бо "дуже хочеться не помилитися з нею і запропонувати виборцям ту назву, яка буде чітко пояснювати, про що ця партія".


Сергій Притула у 2019 році йшов до парламенту за списком партії "Голос" (був під номером 30). Тоді йому не вдалося стати народним депутатом.


Згодом політик брав участь у виборах мера Києва. За результатами голосувань, він посів третє місце – його підтримали 7,87% виборців.


Як повідомляла УМ, колишній генеральний прокурор України Юрій Луценко оголосив про вступ до партії «Європейська солідарність» Петра Порошенка.