На Миколаївщині жінка продавала порноролики за участю своїх дітей

16:02, 04.02.2022
На Миколаївщині жінка продавала порноролики за участю своїх  дітей

Київська прокуратура оголосила підозру жінці та її спільниці, які розповсюджували порнографічні матеріали за участі власних доньок.

30-річна жінка змушувала зніматися у порно  своїх власних маленьких дітей 9 та 11 років. Допомагала їй у цьому ще одна 17-річна  спільниця.


Як інформує Україна молода, про це інформує Київська міська прокуратура.


До правоохоронних органів надійшла інформація від іноземних колег про поширення в інтернеті фото- та відеоматеріалів порнографічного характеру, створених за участі двох малолітніх дівчат, ймовірно з України.


У межах розпочатого кримінального провадження встановлено, що до виготовлення протиправного контенту причетна 30-річна жителька Миколаївській області, яка використовувала для зйомок власних дітей 9 та 11 років.


Жінка діяла спільно із своєю неповнолітньою знайомою. Вигадавши сценарії сексуальних сцен, зловмисниці примушували малолітніх дівчат брати участь у таких зйомках, після чого виготовлені відеофайли порнографічного характеру поширювали за гроші в інтернеті.


Наразі 30-річній жінці та 17-річній жителькам Миколаївської області повідомлено про підозру. Вирішують питання щодо обрання запобіжних заходів.

 

Слідчі дії тривають. Зловмисницям загрожує від 9 до 15 років позбавлення волі.

 

Як повідомляла "УМ", подібних ділків, які знімали порно за участі дітей, нещодавно виявили у Києві.