У «червону» зону карантину потрапила Рівненщина

09:42, 27.01.2022
У «червону» зону карантину потрапила Рівненщина

Рівненщина відсьогодні "почервоніла".

Рішення про встановлення червоного рівня епідемічної небезпеки у Рівненській області з 27 січня ухвалено Державною комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

 

Як інформує УМ, про це повідомив міністр Кабінету Міністрів Олег Немчінов у Телеграмі за результатами позачергового засідання комісії, яке відбулося 25 січня.

 

"Державна комісія вирішила встановити з 00 години 00 хвилин 27 січня 2022 року червоний рівень епідемічної небезпеки на території Рівненської області", - написав він.

 

У Рівненській області три дні поспіль перевищено коефіцієнт виявлення випадків інфікування та динаміку госпіталізацій, у зв’язку з чим регіон переведено у червону зону карантину.

 

Нагадаємо, що на зустрічі з журналістами 21 січня міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко заявив, що в Україні найімовірнішими претендентами на перехід на червоний рівень епіднебезпеки є Рівненська та Чернівецька області.

 

Як повідомляла УМ, в середу, 26 січня, в Україні виявили понад 20 тисяч нових хворих на коронавірус і щодня цей показник зростає.